Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care președintele francez Emmanuel Macron a fost plesnit de un bărbat, în timpul vizitei în Drôme

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost pălmuit în timpul unei vizite oficiale în regiunea Drôme. Când s-a apropiat de mulțimea care îl aștepta, liderul de la Elysee a primit o palmă zdravănă din partea unui bărbat. 

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 22:02

Vezi și

O scurtă înregistrare publicată pe Twitter arată cum președintele francez este atacat de o persoană. Macron s-a apropiat de o mulțime de oameni, moment în care un bărbat l-a lovit peste față. Două persoane au fost arestate în urma acestui incident.

Presa franceza relatează că individul care l-a atacat pe liderul de la Elysee a strigat un slogan "al extremei drepte regaliste” inainte de a-l lovi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Macron a urcat într-o maşină, după ce a vizitat Liceul Hotelier din Tain-l'Hermitage (Drôme), pentru a se duce în centrul Valence, să ia masa pe terasa unui restaurant. El a oprit coloana oficială, la scurt timp după aceea, pentru a saluta persoane care-l aclamau. Unul dintre bărbații din mulțime l-a pălmuit pe şeful statului.

Autenticitatea înregistrării video, în care se aude în mod clar ”Jos Macron!”, publicată pe reţele de scializare, a fost confirmată de anturajul şefului statului.

În urma incidentului, mai mulți lideri politici și-au exprimat solidaritatea față de președintele Macron. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Momentul în care președintele francez Emmanuel Macron a fost plesnit de un bărbat, în timpul vizitei în Drôme