Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Regele Charles se împiedică pe iarbă, într-un cimitir din Kenya. Reacţia monarhului

Regele Charles al III-lea s-a împiedicat pe iarbă în timpul unei vizite oficiale la un cimitir din Kenya. Monarhul și-a prins piciorul într-o despărțitură dintre iarba naturală și cea artificială, relatează Metro.co.uk.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 16:51

Momentul în care Regele Charles se împiedică pe iarbă
Momentul în care Regele Charles se împiedică pe iarbă - Profimedia

Monarhul a vizitat cimitirul Kariokor din Nairobi al Commonwealth War Graves Commission, împreună cu regina Camilla.

Momentul în care Regele Charles se împiedică

Regele Regatului Unit și Irlandei de Nord aproape a căzut, împiedicat de iarba artificială pusă pe jos. În timp ce s-a dezechilibrat, Camilla a întins mâna pentru a-l prinde pe Charles, dar acesta a reușit să se echilibreze rapid înainte de a-și pune ochelarii de soare și de a continua mersul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizită regală în Kenya

Cuplul regal a luat parte la un act de comemorare alături de trupele britanice și kenyene. Charles a declarat poporului kenyan că simte „cea mai mare tristețe și cel mai profund regret” pentru „actele de violență abominabile și nejustificabile” ale Marii Britanii din timpul epocii coloniale.

El a adăugat că nu există „nicio scuză” pentru „fărădelegile” Marii Britanii în națiunea est-africană, în special împotriva rebeliunii Mau Mau, relatează Mediafax. El a declarat: „Este intimitatea istoriei noastre comune care a adus laolaltă popoarele noastre. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem și cele mai dureroase momente ale relației noastre lungi și complexe”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Momentul în care Regele Charles se împiedică pe iarbă, într-un cimitir din Kenya. Reacţia monarhului