Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul în care un pod lung de peste 370 de metri s-a prăbuşit în Vietnam, din cauza supertaifunului Yagi

Clipe de groază în Vietnam. Un pod lung de peste 370 de metri s-a prăbuşit instant din cauza supertaifunului Yagi - cea mai puternică furtună care a măturat ţara în ultimii 30 de ani.

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 20:39

Un şofer care a scăpat în ultima clipă a surprins momentul în care 10 maşini şi 2 motociclete plonjează în apele râului. 13 oameni au fost daţi dispăruţi, dintre care trei au fost găsiţi de pompieri şi duşi de urgenţă la spital.

Furtuna cu vijelii de peste 200 de kilometri pe oră a luat 82 de vieți şi a provocat inundaţii şi alunecări de teren.

Bilanțul este în creștere

Vezi și

Peste 80 de oameni au murit în urma taifunului care a lovit Vietnamul. Taifunul Yagi este cea mai puternică furtună care a lovit țara asiatică în ultimii 30 de ani. Furtuna a ajuns sâmbătă în Vietnam și de atunci a provocat inundații și alunecări de teren.

Pe acelaşi subiect

Cel puțin 82 de persoane au murit în Vietnam din cauza furtunii violente, potrivit BBC. De asemenea, 64 de oameni sunt dispăruți, în timp ce aproximativ 800 de persoane au fost rănite.

Taifunul a făcut ravagii în nordul țării, lăsând 1,5 milioane de oameni fără energie electrică. Vântul puternic de aproape 150 km/h și apele revărsate au distrus case și drumuri. Furtuna a slăbit în intensitate, dar autoritățile avertizează că ar mai putea produce probleme în vestul țării.

Înainte de a lovi Vietnamul, taifunul Yagi a lovit sudul Chinei și Filipine, provocând 24 de morți și pagube însemnate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Momentul în care un pod lung de peste 370 de metri s-a prăbuşit în Vietnam, din cauza supertaifunului Yagi