Antena Meniu Search
x

Momentul în care un reporter este surprins de o explozie uriașă, în timpul transmisiei în direct de la Kiev

Imagini cu puternic impact au fost surprinse în timpul unei transmisiuni live a unui jurnalist CBS. În momentul în care acesta relata despre situaţia dificilă din Ucraina o bombă a explodat în spatele lui.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 03.03.2022, 16:52

Jurnalist surprins de o explozie în timpul transmisiunii live
Jurnalist surprins de o explozie în timpul transmisiunii live - Captură Video

Charlie D'Agata transmitea în direct pentru CBS din Ucraina miercuri seară, când o explozie a izbucnit în spatele lui. Speriat, jurnalistul i-a predat legătura colegei sale care se afla studiourile americane ale postului de știri.

Pe imagini se observă o lumină puternică, urmată de un zgomot. D'Agata se întoarce imediat pentru a se feri din calea exploziei, iar apoi se întoarce spre colegii săi și le spune: „Ce naiba a fost asta?. Nu știu că a fost aproape ca un fulger. A fost un fulger mare și apoi...”

Astfel de bombardamente au loc zilnic în marile oraşe din Ucraina. Ieri seară, oficialii ucraineni au confirmat că armata rusă a pus stăpânire pe oraşul Herson, primul centru urban important care a căzut de la invadarea ruşilor de acum opt zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un reporter este surprins de o explozie uriașă, în timpul transmisiei în direct de la Kiev