Antena Meniu Search
x

Scene ireale în Ucraina. Un soldat ucrainean de elită ucide 4 ruşi. S-a strecurat în tranşee în spatele lor şi i-a prins cu garda jos. VIDEO

Război în Ucraina. Ucrainenii au publicat imagini pe cât de tulburătoare, pe atât de uimitoare de pe frontul de sud, unde unităţi ale trupelor speciale au reuşit să se strecoare în tranşee în spatele ruşilor. Un soldat ucrainean de elită a filmat chiar momentul în care surprinde şi lichidează 4 soldaţi ruşi care patrulau în tranşee.  

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 13:53

Vezi și

Scene demne de filmele de acţiune de la Hollywood pe linia frontului din Ucraina. Potrivit imaginilor publicate de forţele speciale ucrainene, un soldat de elită a reuşit să pătrundă în tranşee, în spatele ruşilor. Imaginile filmate cel mai probabil cu o cameră specială fixată pe echipament arată momentul în care a lichidat pe loc trei soldaţi ruşi. Unui al patrulea soldat rus i-a propus să se predea. Rusul nu a avut nicio intenţie de predare, aşa că în cele din urmă a fost ucis şi el. 

Un soldat ucrainean de elită s-a furişat şi a lichidat 4 soldaţi ruşi 

"Unitățile ale Trupelor Speciale Ucrainene au ajuns în spatele liniilor inamice în cadrul unei misiuni recente derulate pe frontul de sud. Au intrat în tranşeele inamice și au ucis 4 ruși care au fost prinși complet cu garda jos. Acestea sunt unele dintre cele mai uimitoare imagini din tranșee pe care le-am văzut până acum", relatează Noelreports, un cont de Twitter care publică imagini, ştiri şi analize despre evoluţia ăzboiului din Ucraina. 

Nu se cunoaşte data exactă sau locul unde au fost filmat imaginile. Ucrainenii menţionează doar frontul de sud. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Scene ireale în Ucraina. Un soldat ucrainean de elită ucide 4 ruşi. S-a strecurat în tranşee în spatele lor şi i-a prins cu garda jos. VIDEO