Antena Meniu Search
x

Momentul în care un urs negru se apropie de un copil pe trotinetă, în Canada. Reacția micuțului pus în fața pericolului

Un videoclip cu un urs curios a devenit viral pe internet. În imaginile distribuite pe TikTok, un urs negru aflat pe o stradă în mijlocul unui cartier rezidenţial din Canada, se îndreaptă în fugă spre un copil pe trotinetă.  

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 14:14

Vezi și

Complet singuri pe o distanţă de câţiva zeci de metri, cei doi se privesc curioşi unul pe celălalt. În timp ce copilul încearcă să stea cât mai nemişcat cu putinţă, ursul se apropie suspicios de el, parcă vrând să îl atingă, să se asigure că ceea ce vede este real.

Întâlnirea celor doi se termină însă rapid, atunci când un vecin iese dintr-o maşină şi începe să îşi agite braţele în direcţia ursului, pentru a-l speria. Animalul îi mai aruncă o privire copilului şi pleacă din direcţia din care venise. În comentariile videoclipului, oamenii au lăudat calmul copilului, care pus în faţa pericolului nu a fugit şi nu a făcut niciun gest care să îl pună în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Momentul în care un urs negru se apropie de un copil pe trotinetă, în Canada. Reacția micuțului pus în fața pericolului