Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care Zelenski vede cum Putin anexează 4 regiuni ucrainene. Reacţie imediată de la Kiev: "Nu negociem cât e el preşedinte"

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri, 30 septembrie, tratatele de anexare a patru regiuni din Ucraina. Doneţk, Lugansk, Zaporojie şi Herson sunt zonele ucrainene care vor deveni parte a Federaţiei Ruse. Întreaga procedură de anexare a fost prezentată în cadrul unei ample ceremonii la Kremlin, ceremonie în cadrul căreia Vladimir Putin a susţinut şi un discurs.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 17:36

Momentul în care Zelenski vede cum Putin semnează tratatele de anexare a 4 regiuni ucrainene. Reacţia imediată de la Kiev: "Nu negociem cât e el preşedinte"
- president.gov.ua/

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, a convocat de urgenţă Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare şi a urmărit ceremonia de la Kremlin în direct, alături de consilierii săi. Din fotografiile postate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale ucrainene se poate observa starea de încrâncenare a preşedintelui ucrainean.

Imediat după anunţul lui Vladimir Putin şi după semnarea tratatelor de anexare, Ucraina a replicat. Volodimir Zelenski a anunţat cp Ucraina urmează să ceară în mod oficial o ”aderare accelerată la NATO”. "Nu vom negocia nimic cu Rusia atât timp cât Putin e preşedinte", a declarat preşedintele ucrainean.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul în care Zelenski vede cum Putin anexează 4 regiuni ucrainene. Reacţie imediată de la Kiev: "Nu negociem cât e el preşedinte"