Video

Momentul incredibil în care un fan aproape îşi scapă fiica din braţe, încercând să prindă o minge de baseball, în SUA - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 07.07.2021, 16:08.
Actualizat: 07.07.2021, 16:09

Gestul necugetat făcut de către un american în timpul unui meci de baseball. Un tată poate fi văzut cum îi pune viaţa în pericol fiicei sale, în timpul partidei de duminică, dintre Arizona Diamondback și San Francisco Giants. Meciul avusese loc în Phoenix.

Momentul incredibil în care un fan aproape îşi scapă fiica din braţe, încercând să prindă o minge de baseball, în SUA

Momentul incredibil în care un fan aproape îşi scapă fiica din braţe, încercând să prindă o minge de baseball, în SUA

Facebook

Cu o bere în mâna dreaptă și fiica lui în stânga, tatăl întinde palma pentru a prinde mingea de baseball care venea spre el, o captură importantă pentru orice iubitor al acestui sport. Dar în momentul în care se întinde spre aceasta, bărbatul pare că uită că o are în braţe pe cea mică. Din imagini se poate observa cum fetiţa rămâne în aer timp de câteva secunde.

Incidentul a avut loc la jocul de baseball Diamondbacks-Giants, de duminică, ţinut în Phoenix. În ciuda faptului că avea ambele mâini ocupate, tatăl nu avea de gând să renunțe la șansa de a primi un asemenea cadou. Oamenii au fost uimiţi de faptul că doar o mică parte din bere a fost vărsată. Privitorii abia şi-au putut crede ochiilor, potrivit Daily Mail.

Momentul în care fanul aproape îşi scapă fiica a împărţit internauţii în două tabere

Citește și:

Deși nu a fost considerat cel mai bun exemplu de tată, omul a fost cu siguranță lăudat pentru aptitudinile sale de a face mai multe lucruri în acelaşi timp. Matt Heaston, care a distribuit videoclipul pe Facebook, nu a putut să nu recunoască că este impresionat de abilităţile omului.

''Tipul ăsta ... dă drumul copilului pentru un moment ca să prindă mingea'', a scris el. ''Apoi a salvat copilul și abia a vărsat o picătură. Paharul nici măcar nu a căzut. Urmăriți-l din nou.'' Alți internauţi au fost la fel de impresionați. ''Acel tip este oficial noul meu erou'' sau ''Tipul acela este o legendă'', au fost doar unele dintre comentarii. Nu toată lumea a avut reacţii la fel de pozitive la adresa incidentului, cineva spunând că un bărbat din tribună este absolut siderat de felul în care a fost ţinută şi prinsă ulterior fetiţa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.