Antena Meniu Search
x

Video Momentul terifiant în care mingea de golf a unui adolescent din Texas este lovită de fulger: ''Primul meu instinct a fost să fug''

Un adolscent din Texas a tras o sperietură soră cu moartea. În timp ce se afla într-un complex dedicat iubitorilor de golf, tânărul a avut o experienţă pe care nu o va uita prea curând. Mingea pe care acesta a lovit-o cu putere a fost lovită la rândul ei de un fulger.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 17:33

Momentul terifiant în care mingea de golf a unui adolescent din Texas este lovită de fulger
Momentul terifiant în care mingea de golf a unui adolescent din Texas este lovită de fulger - TikTok

Într-un videoclip postat pe reţelele de socializare, Tomas Enrique Gomez, în vârstă de 18 ani, este văzut lovind o minge de golf, în timpul unei furtuni puternice, când de nicăieri, mingea a fost lovită la rândul ei de un fulger. 

Gomez a declarat pentru DailyMail că a fost atât de șocat încât a căzut. ''Când am văzut fulgerul, primul meu instinct a fost să fug. Am alunecat pe podeaua umedă și am fost fericit că nu m-a atins", a spus adolescentul. 

Iubitorii golfului au tras o sperietură grozavă 

Tânărul vizita centrul împreună cu fratele său, Andres, în vârstă de 15 ani, și sora cu lui, Natalia, în vârstă de 16 ani. Aceştia erau împreună cu cei trei prieteni ai lor, Madison Gonzalez, în vârstă de 17 ani, Michael Vasquez, în vârstă de 16 ani, Jerry Ibarra și Arlette Ibarra, în vârstă de 15 ani, cea din urmă fiind persoana care a şi surprins momentul. 

Pe acelaşi subiect

''M-am bucurat că a lovit mingea în locul meu'', a spus Gomez. Compania a declarat că, deși nu le-a cerut oaspeților să evacueze spațiul general, le-au cerut tuturor să se mute înăuntru după fulger. ''Imediat după am urmat protocolul nostru de siguranță și toată lumea a fost mutată înăuntru. De obicei, nu punem oaspeții să evacueze clădirea, ci îi aducem pe toți înăuntru până când trece furtuna'', a spus un reprezentant.

Incidentul s-a produs chiar în momentul în care furtuna tropicală Elsa trecea joi prin Georgia și prin Carolina, provocând inundații masive şi tornade în apropierea coastei. În jurul prânzului, furtuna se deplasa spre nord-est cu o viteză de 29 de kilometri pe oră, cu rafale de vânt de până la 65 de kilometri pe oră, a raportat Accuweather.

Când a fost întrebat dacă incidentul l-a înspăimântat şi îl va face să evite respectivul centru pe viitor, Gomez a afirmat că nu, din contră. "Cu siguranță mă voi întoarce cât de repede voi putea", a mai specificat adolescentul, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Momentul terifiant în care mingea de golf a unui adolescent din Texas este lovită de fulger: ''Primul meu instinct a fost să fug''