Antena Meniu Search
x

Video Imagini apocaliptice după ce furtuna tropicală Elsa a ajuns în New York: Inundații la metrou şi maşini abandonate în mijlocul străzii

Furtuna tropicală Elsa a adus potopul la New York. La metrou, pasagerii au traversat înot galeriile, iar la suprafaţă, şoferii aproape că au fost luaţi cu tot cu maşini de puhoaiele formate pe străzi. Milioane de oameni au primit avertizare de tornade.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 21:07

Vezi și

Sunt scene surprinse la staţii de metrou din Manhattan, Bronx sau New Jersey. Apele aduse de Elsa s-au revărsat în subteran, iar oamenii au folosit saci de gunoi pentru a încerca să ajungă pe peroane fără a se uda din cap până-n picioare. 

Oamenii şi-au abandonat maşinile în mijlocul străzii

Haos a fost şi pe străzi, unde drumurile s-au aglomerat, iar circulaţia a devenit imposibilă. Zeci de oameni au rămas blocaţi în trafic, iar mulţi şi-au abandonat maşinile. Oamenilor li s-a recomandat să nu iasă din case, decât în caz de urgenţă. Iar unii au folosit metode de deplasare mai puţin obişnuite pentru străzile din New York.

În Carolina de Sud, şase membri ai unei familii au rămas blocaţi pe o insulă după ce ambarcaţiunea lor a fost purtată în larg de rafalele de vânt. O echipă a Gărzii de Coastă a trimis un elicopter ca să-i salveze. 

În urmă cu două zile, în Florida, un om a fost ucis după ce a căzut un copac peste el. În Georgia, 9 oameni au fost răniţi după ce o tornadă a răsturnat mai multe vehicule în apropiere de o bază militară. Peste 50 de mii de locuinţe au rămas fără alimentare cu energie electrică pe coasta de Est. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Imagini apocaliptice după ce furtuna tropicală Elsa a ajuns în New York: Inundații la metrou şi maşini abandonate în mijlocul străzii