Antena Meniu Search
x

Coronavirusul a făcut 86 de victime într-o zi, în China, înregistrându-se şi primul caz al unui american mort

Epidemia de coronavirus ia amploare în special în China, ţara de origine, unde în ultimele ore s-au înregistrat nu mai puţin de 86 de decese.

de Redactia Observator

la 08.02.2020, 09:26

Autorităţile chineze sunt în alertă maximă, din cauza coronavirusului
Peste 720 de persoane au murit până acum, din cauza coronavirusului - Hepta

Epidemia de coronavirus ia amploare în special în China, ţara de origine, unde în ultimele ore s-au înregistrat nu mai puţin de 86 de decese.

Numărul celor care au murit din cauza infectării cu coronavirus a depăşit cifra de 720, înregistrându-se şi primul caz al unui cetăţean american care a murit din cauza teribilului virus.

Conform CNN, un american de 60 de ani a murit în cursul zilei de joi chiar la Wuhan, în zona de unde a izbucnit epidemia de coronavirus.

La nivel global, peste 34.400 de persoane s-au îmbolnăvit, fiind afectaţi oficial cetăţeni din 27 de ţări.

Amatorii de teorii ale conspiraţiei susţin că Chen Qiushi, un jurnalist chinez care a transmis informaţii din Wuhan, de la izbucnirea epidemiei, a fost băgat cu forţa în carantină de forţele de ordine, iar apoi a dispărut.

Teoria conspiraţiei merge într-atât de departe încât se spune inclusiv că doctorul Li Wenliang, primul care a sesizat apariţia coronavirusului, ar fi fost redus la tăcere pentru expunerea unui număr mult prea mare de informaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Coronavirusul a făcut 86 de victime într-o zi, în China, înregistrându-se şi primul caz al unui american mort