Antena Meniu Search
x

Tragedie confirmată în California. 20 de trupuri carbonizate scoase din barca incendiată luni

O ambarcaţiune cu 39 de persoane aflate la bord a luat foc, luni dimineaţa, în largul coastelor Californiei, Statele Unite ale Americii.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 03.09.2019, 16:50

Bilanţul provizoriu indică 20 de morţi şi 14 dispăruţi
Ambarcaţiunea a fost mistuită de flăcări - Ventura County Fire Department, via Twitter

O ambarcaţiune cu 39 de persoane aflate la bord a luat foc, luni dimineaţa, în largul coastelor Californiei, Statele Unite ale Americii.

Autorităţile locale s-au luptat zeci de ore cu flăcările, atât de pe apă, cât şi din aer, în speranţa că vor lichida incendiul fără a fi nevoiţi să scufunde barca.

20 de morţi şi 14 dispăruţi, bilanţul provizoriu al tragediei

Conform CNN, în cele din urmă, după ce au reuşit să se apropie de barcă, pompierii au descoperit imagini greu de digerat.

20 de trupuri carbonizate se aflau în interiorul vasului. Pentru că incendiul s-a produs la o oră matinală, când oamenii dormeau, mulţi dintre aceştia nu au avut nicio şansă.

Doar cinci au reuşit să sară la timp în apă şi s-au salvat. 14 persoane sunt în continuare date dispărute, dar autorităţile locale se tem că acestea s-au înecat, în încercarea disperată de a scăpa de flăcări.

Informaţiile au fost confirmate de Bill Brown, şeful şerifilor din Santa Barbara, care a precizat că "suntem alături de familiile victimelor acestei tragedii oribile".

Dintre cele 39 de persoane aflate la bord, 33 erau turişti amatori de scufundări, iar şase erau membrii echipajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Tragedie confirmată în California. 20 de trupuri carbonizate scoase din barca incendiată luni