Antena Meniu Search
x

Moş Crăciun nu se odihneşte la Polul Nord, ci le citeşte poveşti copiilor din Chicago

Pandemia de coronavirus îi îndeamnă pe oameni la gesturi nobile. Chiar şi Moş Crăciun a schimbat zăpezile nordului pentru zgârie norii din oraşul vânturilor, Chicago. Aici cel mai iubit bătrânel îşi petrece timpul luptând cu virusul care face ravagii în Statele Unite.

de Redactia Observator

la 01.05.2020, 17:31

Vezi și
  • Moş Crăciun înveseleşte copiii în vremea pandemiei.
  • Bătrânelul aduce bunadispoziţie celor mici.

Chiar dacă pare greu de crezut, este adevărat. Moş Crăciun nu se mai află la Polul Nord, acolo unde stă de obicei pe timpul verii.

Dornic de a întinde o mână de ajutor în timpul pandemiei, moşul a zburat direct în Statele Unite, acolo unde sunt peste un milion de oameni bolnavi de coronavirus.

Moş Crăciun: Dacă pot răspândi puţină bucurie şi un pic de veselie pentru a calma lumea, în această perioadă dificilă, atunci asta o să fac, pentru că Moş Crăciun e cel mai priceput.

Moşul se implică acum în numeroase campanii de voluntariat pentru a-i ajuta pe oameni să treacă mai uşor peste aceste momente grele. I-a ajutat pe bătrânii din statul Illinois să reia legătura cu cei dragi, fără a încălca regulile de distanţare socială.

Moş Crăciun: Cu ajutorul unor subvenţii şi al unor donaţii am reuşit să cumpărăm telefoane mobile pentru seniori, ca să poată comunica cu familiile lor.

Cu toate acestea, cea mai importantă misiune a lui este să-i facă pe cei mici să zâmbească din nou. Aşa se face că, în fiecare marţi seară, Moş Crăciun le citeşte copiilor poveşti înainte de culcare. Şi o face online, pentru a preveni răspândirea virusului. Mai mult decât atât, poartă chiar o mască de protecţie.

Moş Crăciun: Am un nou software care îmi permite să pun cartea online şi să pot întoarce fiecare pagină în aşa fel încât băieţii şi fetele să citească împreună cu mine, chiar de pe monitor.

Moş Crăciun speră că în acest fel îi ajută pe cei mici să adune amintiri plăcute în timpul pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Moş Crăciun nu se odihneşte la Polul Nord, ci le citeşte poveşti copiilor din Chicago