Antena Meniu Search
x

Musk este pregătit să se antreneze, dacă lupta cu Zuckerberg prinde contur. CEO-ul Tesla spune că meciul "ar putea avea loc cu adevărat"

Elon Musk este pregătit să înceapă antrenamentele pentru meciul secolului. Miliardarul a declarat că va începe să se antreneze, dacă lupta cu Mark Zuckerberg prinde contur, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 26.06.2023, 12:19

Musk este pregătit să se antreneze, dacă lupta cu Zuckerberg prinde contur. CEO-ul Tesla spune că meciul "ar putea avea loc cu adevărat"
Musk este pregătit să se antreneze, dacă lupta cu Zuckerberg prinde contur. CEO-ul Tesla spune că meciul "ar putea avea loc cu adevărat" - Profimedia Images

Proprietarul Twitter, Musk, a scris pe Twitter că este pregătit pentru un meci în cușcă în Las Vegas cu Zuckerberg, CEO-ul Facebook Meta (META.O), care s-a antrenat în jiu-jitsu.

"Nu am început încă să mă antrenez. Deci, dacă se va întâmpla asta, o voi face", a spus Musk într-o discuție pe Twitter cu Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Musk.

Meciul "ar putea avea loc cu adevărat"

Meciul "ar putea avea loc cu adevărat", a spus Musk în timp ce participa la o petrecere de naștere în Europa, adăugând că este posibil să meargă prost dacă Zuckerberg ia meciul în serios.

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship se pot apropia de 3 miliarde de dolari în acest an. Miliardarul a declarat, de asemenea, că SpaceX lucrează la îmbunătățiri pentru Starship.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Musk este pregătit să se antreneze, dacă lupta cu Zuckerberg prinde contur. CEO-ul Tesla spune că meciul "ar putea avea loc cu adevărat"