Antena Meniu Search
x

Singurul nepot al faimosului actor Clark Gable, găsit mort în pat, la doar 30 de ani

Singurul nepot al lui Clark Gable, celebrul actor din pelicula "Pe aripile vântului", a fost găsit mort de către logodnica sa, în pat, în dimineața zilei de vineri. Bărbatul avea doar 30 de ani.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 23.02.2019, 18:59

Singurul nepot al lui Clark Gable, celebrul actor din pelicula "Pe aripile vântului", a fost găsit mort de către logodnica sa, în pat, în dimineața zilei de vineri, 22 februarie 2019. Bărbatul avea doar 30 de ani.

"Nu am nicio idee de ce a murit sau cum. Dar s-a luptat cu dependența de-a lungul anilor. Nu știu dacă și-a luat viața, dar știu că nu asta ar fi vrut să facă", a declarat mama sa, Tracy Scheff, potrivit Daily Mail.

Femeia era de față atunci când iubita lui Clark Gable III a început să țipe, după ce a realizat că acesta zace fără suflare în pat.

Nepotul lui Clark Gable

"E oribil. Nu știm ce s-a întâmplat. Prietena lui, alături de care a trăit în ultimii șase ani, a fost cea care l-a găsit inconștient. Sunt șocată", a mărturisit femeia.

Familie zdruncinată de droguri

Nepotul emblematicului actor s-ar fi luptat cu drogurile, o problemă des întâlnită în familie. De altfel, mama sa ar fi divorțat de Clark Gable II din cauza dependenței de narcotice. Fratele acestuia, la rândul său dependent, a murit în urma unei supradoze la doar 27 de ani.

Conform sursei citate, problema era cunoscută în rândul prietenilor. Bobby Goldstein, producătorul show-ul Cheaters, la care Clark Gable III era gazdă, știa și el de situație.

"Într-adevăr, am auzit de la alții că Clark folosea droguri, dar de ani întregi nu l-am văzut drogat. Era un băiat minunat, cu un suflet frumos. Semăna leit cu bunicul său și l-am considerat mereu ca fiind serios, bun, un prieten iubitor alături de care mi-a plăcut să lucrez", a declarat acesta.

Un bărbat blând și bun

Mama tânărul îl descrie ca fiind o persoană sensibilă, încântată de fiica sa, în vârstă de 18 luni, care adora să petreacă timp în familie.

În ciuda problemelor cu drogurile care au bântuit familia, femeia susține că vina este doar a celui care alege acest drum. "Dependența e doar a dependentului. E o boală, te copleșește, nu contează cât de mult vrei să se schimbe, trebuie să o facă singur. E necesar să lupte pentru asta", a declarat ea.

Clark Gable, în Pe aripile vântului

Clark Gable (1 februarie 1901 - d. 16 noiembrie 1960), supranumit "Regele Hollywood-ului", este considerat unul dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor.

A câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru "It Happened One Night" (1934), și a fost nominalizat pentru rolul principal din "Mutiny on the Bounty" (1935) și pentru cel mai cunoscut rol al său - Rhett Butler din "Gone With The Wind" ("Pe aripile vântului", 1939).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Singurul nepot al faimosului actor Clark Gable, găsit mort în pat, la doar 30 de ani