Antena Meniu Search
x

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro, a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor transmis de mama lui: "Nu știu cum să trăiesc fără tine"

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la vârsta de 19 ani. Mama tânărului, Drena, i-a anunțat decesul astăzi pe rețelele sociale: "Nu știu cum să trăiesc fără tine... Mi-aș fi dorit ca dragostea să te fi salvat", a transmis aceasta. 

de Redactia Observator

la 03.07.2023, 12:55

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor transmis de mama lui: "Nu știu cum să trăiesc fără tine"
Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor transmis de mama lui: "Nu știu cum să trăiesc fără tine" - Instagram

Leandro era actor și a apărut alături de mama lui în pelicula A Star is Born, în 2018. În filmul de succes, el a jucat rolul fiului lui Dave Chapelle, George 'Noodles' Stone. De asemenea, a avut credite de actorie în The Collection din 2005 și Cabaret Maxime din 2018.

"Frumosul meu înger dulce, te-am iubit dincolo de cuvinte sau descrieri din momentul în care te-am simțit în burtă. Ai fost bucuria mea, inima mea și tot ce a fost pur și real în viața mea. Mi-aș dori să fiu cu tine chiar acum. Mi-aș dori să fiu cu tine. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt fiind mama ta. Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit doar ca iubirea să te fi salvat. Odihnește-te în pace și în paradisul veșnic, băiatul meu drag", a fost omagiul sfâșietor al mamei sale, Drena.

Cauza morții tânărului nu a fost dezvăluită

Cauza morții tânărului nu a fost dezvăluită. Drena este fiica adoptivă a lui Robert De Niro, după căsătoria sa cu actrița Diahnne Abbott. Starul Hollywood mai are încă 6 copii: Raphael, Julian, Aaron, Elliot, Helen și Gia, scrie The Sun.

În aprilie 2023, Robert și-a întâmpinat al șaptelea copil, Gia, alături de iubita lui Tiffany Chen. Îi are pe Elliot și Helen cu fosta sa soție Grace Hightower și pe gemenii Julian și Aaron cu actrița Toukie Smith. Robert și prima lui soție, Diahnne, îl au împreună pe Raphael.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Nepotul lui Robert De Niro, Leandro, a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor transmis de mama lui: "Nu știu cum să trăiesc fără tine"