Antena Meniu Search
x

Video Netanyahu a promis că invadează Rafah cu sau fără armistițiu: "Vom elimina toate batalioanele Hamas"

Război Israel - Hamas. Premierul Israelului a promis că va invada oraşul Rafah chiar dacă Hamas va accepta ultima propunere pentru încetarea focului. Într-o întânire cu familiile celor luaţi ostatici de Hamas, Netanyahu a spus că va recurge la această măsură pentru a obţine o victorie totală. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a cerut armatei israeliene să nu meargă mai departe cu planul pentru că invazia ar însemna o adevărată catastrofă umanitară.

de Redactia Observator

la 01.05.2024, 10:33

Vezi și

Declarația a fost făcută marți. Premierul israelian a spus că Israelul va intra în Rafah cu sau fără un acord privind ostaticii din Gaza. „Ideea că vom opri războiul înainte de a ne atinge toate obiectivele este exclusă”, a transmis Netanyahu, prin intermediul unui comunicat.

Subiectul Rafah este sensibil din cauza numărului mare de persoane care se adăpostesc în oraș. Diplomați din numeroase țări, inclusiv din cele aliate cu Israelul, i-au cerut lui Benjamin Netanyahu să renunțe la planul privind întrarea în Rafah.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Netanyahu a promis că invadează Rafah cu sau fără armistițiu: "Vom elimina toate batalioanele Hamas"