Antena Meniu Search
x

Un milionar român, prădat de nişte puşti!

Conacul din Los Angeles al milionarului român Nick Rădoi a fost vandalizat de zeci de petrecăreţi. Peste 100 de tineri au pătruns în locuinţa magnatului, i-au distrus mobila şi au furat zeci de lucruri de valoare.

Vezi și

Incidentul a avut loc pe 23 noiembrie, când Nick Rădoi se afla în Europa.

La reşedinţa sa de lux din Californa, milionarul român Nick Rãdoi a dat câteva petreceri memorabile, cu sute de invitaţi şi animatoare care s-ar califica oricând pentru apariţii în revistele pentru adulţi.

Vila de 800 de metri pătraţi a ajuns însã în stăpânirea unui grup de adolescenţi. Tinerii au aflat că e nelocuită şi scoasă la vânzare şi i-au simţit imediat potenţialul pentru o petrecere trăsnet. Aşa că, la sfârşitul lunii trecute, unul dintre tineri a trecut la fapte.

Suspectul a organizat o petrecere, a cerut o taxă de intrare şi a adus la petrecere cam 100 de puşti.

Dupa ce s-au bălăcit în piscina milionarului român, dupa ce şi-au făcut de cap în grota demnă de reşedinţa lui Hugh Heffner, după ce au dat iama în băuturile fine ale lui Radoi şi s-au bucurat de toate dotarile şi amenajările de lux din casă, petrecerea a scăpat însă de sub control.

În timp ce erau în casă, au început să fure în neştire şi să provoace stricăciuni.

Petrecăreţii au luat tot ce le-a picat în mână: echipamente electronice, haine, bibelouri. Au plecat din casă inclusiv cu o armură medievală şi un leopard împăiat, în valoare de 250 de mii de dolari.

Poliţiştilor nu le-a fost greu să recupereze multe dintre obiectele furate, pentru că puştii s-au fotografiat cu ele şi au postat imaginile pe reţelele de socializare. Cu tot succesul operaţiunii Poliţiei, Nick Rădoi a rămas cu o pagubă de 1 milion de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un milionar român, prădat de nişte puşti!