Antena Meniu Search
x

Galerie foto Nicoleta, o asistentă româncă de 51 de ani, a fost înjunghiată de iubitul ei, tot român, în Spania. După ce a ucis-o cu sălbăticie, Ioan s-a spânzurat

O crimă terifiantă, urmată de o sinucidere șochează atât Spania, cât și Italia. O româncă de 51 de ani, care a lucrat ani buni ca asistentă într-un spital din Treviso, a fost înjunghiată până la moarte de iubitul ei, de asemenea, român, în Spania, unde i se alăturase din dragoste, în iunie anul trecut. După ce a ucis-o cu sălbăticie, bărbatul de 54 de ani s-a spânzurat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.09.2023, 08:31

Nicoleta Buliga s-a mutat în Italia în 2002, iar din 2004, timp de aproape 20 de ani, a lucrat ca asistentă medicală la spitalul San Camillo din Treviso.

Era despărțită de primul ei soț, cei doi având un fiu, în vârstă de 26 de ani.

Potrivit publicației Treviso Today, relația cu Ioan Corbaceri, bărbatul care avea să-i devină ucigaș, s-a născut în urmă cu doi ani: el locuia în Spania, iar ea plănuia de ceva vreme să se mute în țara iberică. Femeia i s-a alăturat noului partener în iunie anul trecut și, chiar în zilele premergătoare crimei, a făcut un schimb de mesaje cu foștii colegi din Italia. Le-a spus că își găsise un loc de muncă într-un spital din Vila-Real, regiunea Valencia. Mărturisea că este obosită, dar fericită de această nouă experiență. Nimic nu părea să anunțe tragedia ce avea să întâmple.

Înjunghiată de peste zece ori cu un cuțit de bucătărie

Pe acelaşi subiect

Nicoleta a fost ucisă în noaptea de joi, 14 septembrie, spre vineri, într-un apartament din Castellón de la Plana, unde locuia cu iubitul ei în vârstă de 54 de ani, Ioan Corbaceri. Din motive neștiute încă, bărbatul a pus mâna pe un cuțit de bucătărie cu o lamă de 20 de centimetri și a înjunghiat-o pe româncă de peste zece ori. A lovit-o în zona gâtului, piept, brațe și alte părți ale corpului. După ce a omorât-o pe femeie, s-a sinucis. La scurt timp după crimă, Ioan Corbaceri s-a spânzurat. Cadavrul lui a fost găsit la câțiva pași de cel al Nicoletei. 

Corriere della Sera scrie că vecinii intervievați de jurnaliștii spanioli au spus că nu au auzit certuri în apartament și nu au observat nimic nimic ciudat în cuplu, în zilele precedente. De altfel, ultima fotografie postată chiar de Ioan pe Facebook, în 8 septembrie, îi arată pe cei doi împreună, fericiți.

Cei care au alertat poliția au fost colegii de muncă ai Nicoletei, după ce femeia nu a venit la serviciu vineri, iar telefonul ei era oprit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, poliția spaniolă investighează și încearcă să contureze contextul unei tragedii încă învăluite în mister. Potrivit celor reconstruite de presa spaniolă, nu există plângeri sau sesizări de violențe ale Nicoletei Buliga față de Ioan Corbaceri. În schimb, potrivit ziarelor locale, se pare că, în trecut, o fostă iubită ar fi cerut un ordin de protecție împotriva românului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Nicoleta, o asistentă româncă de 51 de ani, a fost înjunghiată de iubitul ei, tot român, în Spania. După ce a ucis-o cu sălbăticie, Ioan s-a spânzurat