Antena Meniu Search
x

Video "Nimeni nu poate sa-l ajute, doar Dumnezeu sa îi dea puțină alinare". Antrenorul de la CSM Zalău, distrus de durere. A plecat în Belgrad să-și îngroape fiica

Sârbii continuă să îşi plângă durerea. Oamenii se adună acum în faţa Ministerului Educaţiei să ceară schimbarea legilor. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.05.2023, 14:09

Vezi și

Dragan Kobiljski, antrenorul sârb al echipei de volei masculin SCM Zalău, era în România când a aflat că fiica lui în vârstă de 13 ani este printre victimele masacrului de la Belgrad.

Feher Adrian, managerul SCM Zalău: Ieri, în jurul prânzului am primit un telefon de la dânsul, era extrem de agitat, plângea, extrem de dărâmat și mi-a dat nefericita veste, mi-a spus că va pleca spre Belgrad. Chiar nu știi ce să spui în asemenea situație, o veste tristă. Și noi suntem părinți și asemenea lucruri te bulversează.

Tehnicianul sârb a plecat imediat spre ţara lui, însoţit de un jucător

Gabriel Terheș, director sportiv SCM Zalău: Am acceptat ca acel jucător din cadrul echipei care este și sârb să se ducă cu el să-l ajute pentru că era și firesc faptul că nu putea conduce în asemenea condiții. Era distrus, nu se putea discuta cu el nici la telefon. În momentul ăsta cred ca nimeni nu poate sa-l ajute, poate doar Dumnezeu sa îi dea puțină alinare să treacă peste aceste momente.

Feher Adrian, managerul SCM Zalău: I-am cunoscut fetițele. De Crăciunul românesc l-au vizitat la Zalău, au fost prezente la câteva antrenamente, două fetițe extrem de reușite, cu atâta îmi pare mai rău pentru că le-am văzut și știam ce familie frumoasă sunt.

Echipa de handbal a anunţat că vrea să fie alturi de antrenorul său la funeraliile fiicei acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Nimeni nu poate sa-l ajute, doar Dumnezeu sa îi dea puțină alinare". Antrenorul de la CSM Zalău, distrus de durere. A plecat în Belgrad să-și îngroape fiica