Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nivelul de alertă a scăzut la 3 în Bruxelles!

Nivelul de alertă teroristă pentru regiunea Bruxelles a fost coborât de la 4 - maxim, "amenințare serioasă și iminentă", la 3 - "amenințare posibilă și credibilă", care este deja în vigoare și pentru restul teritoriului belgian.

de Redactia Observator

la 27.11.2015 , 11:42

 Nivelul de alertă teroristă pentru regiunea Bruxelles a fost coborât de la 4 - maxim, "amenințare serioasă și iminentă", la 3 - "amenințare posibilă și credibilă", care este deja în vigoare și pentru restul teritoriului belgian, informează, vineri, Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit MAE, ca urmare a acestei decizii, luate de Organismul belgian de coordonare pentru analiza amenințărilor (OCAM), toate liniile de metrou și tramvai subteran vor funcționa în regim normal, dar armata va continua să fie prezentă pe străzile capitalei, alături de forțele de poliție.

MAE reamintește că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" ce conține informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: agerpres.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Luaţi vitamine doar după ce consultaţi un medic?
Observator » Ştiri externe » Nivelul de alertă a scăzut la 3 în Bruxelles!