Meniu
Search
x

Video Noi imagini cu blocul de 20 de etaje din Milano care a ars ca o torță. Clădirea, mistuită în întregime de flăcări uriașe

Un imobil rezidenţial de 20 de etaje a fost devastat de un incendiu spectaculos la Milano, în nordul Italiei, la periferia de sud a ”capitalei” lombarde.

De Redactia Observator la 30.08.2021, 12:32

Incendiul a izbucnit duminică seara, la etajele superioare. ”Flăcările s-au extins apoi la etajele inferioare” şi au provocat un fum gros, au anunţat pompierii pe contul lor de Twitter. ”Locuitorii edificiului au fost contactaţi telefonic. Nu s-au semnalat persoane dispărute”, au precizat ei duminică seara.

Aproximativ 70 de familii locuiau în blocul care a ars în Milano

Pe acelaşi subiect

Pompierii au înaintat ”din apartament în apartament, spărgând uşile, pentru a se asigura că nu era nimeni în interior”, însă a existat suficient timp ca oamenii să iasă din bloc, a anunţat primarul din Milano, Giuseppe Sala, citat de Il Corriere della Sera.

Potrivit cotidianului italian, aproximativ 20 de locuitori au fost intoxicaţi uşor din cauza fumului. Zeci de vehicule de pompieri şi ambulanţe au fost trimise la intervenţie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Noi imagini cu blocul de 20 de etaje din Milano care a ars ca o torță. Clădirea, mistuită în întregime de flăcări uriașe