Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi inundaţii au lovit o regiune din Europa. Oamenii s-au văzut din nou neputincioşi în faţa potopului devastator

Puhoaiele devastează Spania! După ce abia și-au curățat casele în urma inundațiilor de acum două zile, locuitorii unei regiuni au fost surprinși de o nouă ploaie torențială, care a provocat haos. În doar două ore, s-au strâns peste 90 de litri de apă pe metru pătrat. Iar în Argentina, iarna a venit mai devreme! 

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 08:56

Puhoaiele au făcut prăpăd în Navarra. Oamenii abia ce reuşiseră să îşi cureţe gospodăriile după inundaţiile de acum două zile când potopul a lovit din nou. În doar două ore, s-au acumulat mai bine de 90 de litri pe metru pătrat. Apele furioase nu au iertat pe nimeni şi au distrus totul din cale. 

Nici Franţa nu a scăpat de vremea rea. Pentru Departamentele Gard și Hérault, meterologii au emis un cod portocaliu de furtuni și inundații. Aici, vântul a suflat cu putere peste noapte, iar în trafic şoferii au întâmpinat probleme din cauza vizibilităţii extrem de reduse. Alte 34 de localităţi şi ele plasate sub cod galben de ploi. 

Iarna a venit mai devreme în Argentina. A nins ca în poveşti în staţiunea de schi Caviahue. Oamenii şi-au scos lopeţile şi hainele groase din şifonier şi s-au apucat să deszăpeszească şoselele, care au fost complet acoperite de un covor gros de omăt. Alţii şi-au scos telefoanele şi au imortalizat peisajul iernatic. Temperaturile au scăzut sub zero grade.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Noi inundaţii au lovit o regiune din Europa. Oamenii s-au văzut din nou neputincioşi în faţa potopului devastator