Antena Meniu Search
x

12 morți în Italia, din cauza noului coronavirus. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 374

Autoritățile italiene au confirmat al 12-lea deces provocat de coronavirus. Un bărbat de 69 de ani din Lodi, din apropiere de Milano, a murit în cursul zilei de miercuri. Numărul infecțiilor raportate a ajuns la 374.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.02.2020, 01:26

Un nou deces provocat de coronavirus în Italia
Autoritățile din Peninsulă au raportat 12 decese și 374 de îmbolnăviri din cauza noului coronavirus - Profimedia Images
  • 12 decese raportate în Italia, din cauza Covid-19
  • 374 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus

Autoritățile italiene au confirmat al 12-lea deces provocat de coronavirus. Un bărbat de 69 de ani din orașul Lodi, din apropiere de Milano, a murit în cursul zilei de miercuri. Numărul infecțiilor raportate a ajuns la 374.

Anunțul decesului a fost făcut de șeful Protecției Civile din Italia, în timpul unei conferințe de presă pe tema răspândirii coronavirusului în Peninsulă. Bărbatul avea o afecțiune respiratorie preexistentă, fapt ce a dus la apariția complicațiilor fatale.

Potrivit La Repubblica, doar în cursul zilei de miercuri au fost raportate 52 de noi cazuri de infecție, numărul total ajungând la 374 - 261 în Lombardia, 71 în Veneto, 30 în Emilia Romagna, șase în Toscana, trei în Piedmont, Lazio și Sicilia, două în Toscana și unul în Marche și Tirolul de Sud.

Cele mai mai îngrijorări sunt cu privire la cazurile din regiunile Lombardia și Veneto, acolo unde pacienții infectați au avut contact cu mai multe persoane, iar numărul îmbolnăvirilor crește de la o oră la alta.

Tot în cursul zilei de astăzi a mai murit o femeie de 76 de ani, depistată de coronavirus şi internată marţi la terapie intensivă. Femeia a decedat la spitalul din Treviso, regiunea Veneto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri externe » 12 morți în Italia, din cauza noului coronavirus. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 374