Antena Meniu Search
x

Noul măcel din Serbia ar fi pornit de la o provocare pe TikTok. Atacatorul a mers din sat în sat şi a împuşcat 21 de oameni la întâmplare

Tragedii în lanţ în Serbia! Opt oameni au murit şi alţi 14 sunt grav răniţi, după ce un tânăr de 21 de ani a deschis focul în mai multe localităţi din apropierea Belgradului. Agresorul a fost prins abia în această dimineaţă.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 05.05.2023, 14:03

Vezi și

Atacul a avut loc joi seară în jurul orei 23.30. Cu câteva minute înainte de măcel, tânărul de 21 de ani se afla în curtea unei şcoli din Dubona, împreună cu mai mulţi prieteni, printre care un poliţist de 22 de ani şi sora acestuia, cu trei ani mai mică.

La un moment dat, între ei a izbucnit un conflict, iar bărbatul a plecat acasă. S-a întors după câteva minute înarmat până-n dinţi. Fără nici un avertisment şi-a împuşcat prietenii cu o armă semiautomată. Poliţistul şi sora sa au căzut seceraţi de gloanţe. La fel şi ceilalţi din grup.

Atacatorul a fugit apoi cu o maşină prin trei localităţi iar în drumul lui a deschis focul la întâmplare. Bilanţul atacului: 8 morţi şi 14 răniţi.

Mărturia bunicului unei victime

Pe acelaşi subiect

Bunicul unuia dintre cei răniţi la Dubona povesteşte în lacrimi clipele de groază prin care a trecut nepotul său. Băiatul este internat în stare gravă la un spital din Belgrad.

Bunic: La un moment dat, nepotul meu l-a sunat pe fiul meu şi i-a zis: Tată, vino aici, mor! Vă puteţi închipui ce am simţit! Vino aici, este un masacru!

Sora uneia dintre victime bănuieşte că atacul ar fi fost de fapt o provocare primită de criminal pe o reţea de socializare.

Soră victimă: Suspectăm că ar fi vorba despre o provocare pe TikTok.

Locuitorii din Dubona sunt în stare de şoc.

PoliţistEste incredibil. E ceva în aer. Nu ştim, dar poate este rezultatul războaielor din anii '90.

Poliţist: S-a mobilizat tot sectorul de securitate. Armata, poliţia din Belgrad, poliţia locală au venit aici să încerce să îl localizeze.

A reuşit să scape de toate barajele. Sute de poliţişti l-au căutat pe Uros Blazic întreaga noapte. În cele din urmă, criminalul a fost prins şi arestat la peste o sută de kilometri de locul atacului, în casa unei rude. Potrivit unor informații neoficiale, criminalul a ajuns la locuinţa unchiului său după ce a ameninţat cu moartea un şofer de taxi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Noul măcel din Serbia ar fi pornit de la o provocare pe TikTok. Atacatorul a mers din sat în sat şi a împuşcat 21 de oameni la întâmplare