Antena Meniu Search
x

Nu a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de pe 11 septembrie, dar l-a atacat pe Joe Biden. Trump: "A părut ca un idiot"

Fostul preşedinte americane Donald Trump nu a participa la ceremonia de comemorare a victimelor atentatului terorist din 11 septembrie, dar a transmis un mesaj prin intermediul unui clip înregistrat. Trump nu ratat ocazia de a-l ataca pe Joe Biden, succesorul său la Casa Albă.

de Redactia Observator

la 11.09.2021, 18:22

Nu a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de pe 11 septembrie, dar l-a atacat pe Joe Biden. Trump: "A părut ca un idiot"
- Profimedia

Potrivit AFP, Trump a fost deranjat de modul în care Joe Biden a gestionat retragerea trupelor americane din Afganistan, retragere care pune capăt unui război de 20 de ani, cel mai lung din istoria Statelor Unite ale Americii. Trump a precizat că întreaga situaţie l-a făcut pe Biden "să pară un idiot".Donald Trump şi-a început discursul cu un mesaj de apreciere şi un omagiu adus pompierilor, poliţiştilor şi celor care au făcut parte din echipele de salvare pe 11 septembrie 2001. Apoi, Trump l-a criticat pe Joe Biden, declarându-se deranjat de modul în care noul preşedinte al Statelor Unite a ales să pună capăt războiului din Afganistan.

"Acesta este de asemenea un moment trist pentru modul în care războiul nostru împotriva celor care au făcut atât de mult rău ţării noastre s-a încheiat săptămâna trecută. Ne va fi greu să ne revenim după ruşinea pe care această incompetenţă a cauzat-o", a fost mesajul transmis de Trump prin intermediul clipului video. Trump a fost dezamăgit şi de faptul că în ultimele zile ale prezenţei americane în Afganistan 13 soldaţi şi-au pierdut viaţa în urma atentatului de pe aeroportul din Kabul, dar şi de faptul că armata americană a pierdut echipamente militare de sute de milioane de dolari "fără ca un singur foc să fie tras". "Joe Biden şi administraţia sa incompetentă au capitulat", mai spus Trump.

Donald Trump nu participă la nicio ceremonie oficială, dar va comenta sâmbătă noapte un meci de box în care se vor înfrunta Evander Holyfield, fost campion mondial la categoria grea, şi Victor Belfort, un luptător de arte marţiale mixte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Nu a participat la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor de pe 11 septembrie, dar l-a atacat pe Joe Biden. Trump: "A părut ca un idiot"