Antena Meniu Search
x

Nu este momentul pentru încetarea focului în Ucraina, i-a transmis Putin premierului italian, Mario Draghi

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis premierului italian, Mario Draghi, că situaţia din Ucraina nu a ajuns la cel mai avansat stadiu pentru a fi decisă o încetare a focului.

de Redactia Observator

la 31.03.2022, 14:47

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Premierul italian Draghi a mai precizat că Putin i-a transmis că actualele contracte de gaze au rămas în vigoare şi că firmele europene vor continua să plătească livăririle în euro şi dolari.

”Din ce am înţeles, dar s-ar putea să greşesc, conversia plăţii... reprezintă o chestiune internă a Federaţiei Ruse”, a spus Draghi.

În ce condiții ar înceta bombardarea orașului Mariupol

Bombardamentele din Mariupol vor înceta, doar atunci când forțele ucrainene se vor preda, i-a transmis președintele Rusiei, Vladimir Putin, omologului său francez, Emmanuel Macron, potrivit BBC. 

Oficialii francezi au transmis că liderul rus a fost de acord să ia în considerare planurile de evacuare a civililor din oraș. În prezent, potrivit estimărilor autorităților locale, aproximativ 160.000 de persoane au rămas blocate în Mariupol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nu este momentul pentru încetarea focului în Ucraina, i-a transmis Putin premierului italian, Mario Draghi