Antena Meniu Search
x

Numărul cazurilor de Covid-19 din SUA a atins nivelul record de 16 milioane. Când începe vaccinarea

Numărul cazurilor de Covid-19 din Statele Unite a atins sâmbătă după-amiază nivelul record de 16 milioane. Bilanţul negru se apropie de 300.000 de decese, în timp ce primele doze cu noul vaccin dezvoltat de grupul Pfizer sunt aşteptate să fie distribuite

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.12.2020, 11:53

Vaccin coronavirus
Numărul cazurilor de Covid-19 din SUA a atins nivelul record de 16 milioane - Profimedia
  • Primele livrări ale vaccinului vor începe duminică.
  • Luni vor fi livrate vaccinuri în 145 de locaţii din ţară.

Vaccinul produs de Pfizer a fost aprobat de Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din SUA vineri seara, potrivti news.ro.

Preşedintele Donald Trump a anunţat aprobarea vaccinului pentru administrarea în regim de urgenţă şi că distribuirea dozelor va începe în mai puţin de 24 de ore.

Primele livrări vor începe duminică şi luni vor fi livrate în 145 de locaţii din ţară a anunţat generalul de armată Gustave Perna.

Restul de 636 de locaţii selectate de state şi de teritorii americane vor primi dozele marţi şi miercuri, a spus Perna, adăugând că Pfizer va pregăti alte doze în fiecare săptămână pentru a fi distribuite şi administrate.

Până în prezent, în SUA au fost înregistrate 16,05 miliane de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 şi 297.800 de decese în urma infectării cu virusul necruţător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Numărul cazurilor de Covid-19 din SUA a atins nivelul record de 16 milioane. Când începe vaccinarea