Antena Meniu Search
x

Nuntă de pomină, după ce mirele a fugit înaintea ceremoniei, iar mireasa a ajuns să se căsătorească cu un invitat, în India

O tânără din India a fost lăsată singură în faţa altarului, după ce viitorul mire a decis să nu mai vină. Omul ar fi fost ameninţat chiar de către iubita secretă, despre care nimeni nu ştia nimic. Femeia i-ar fi spus că se sinucide dacă acesta participă la ceremonie. Spre surprinderea tuturor, viitoarea mireasă a ajuns în cele din urmă să se căsătorească cu unul dintre invitaţi.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 09.01.2021, 11:26

Iubita secretă a respectivului mire a amenințat că va lua otravă în fața tuturor oaspeților, dacă nunta va avea loc
O tânără din India a fost lăsată singură în faţa altarului, după ce viitorul mire a decis să nu mai vină la ceremonie - Profimedia Images
  • Un mire din India a vrut să scape de nuntă şi nu a mai venit la ceremonie
  • Viitoarea mireasă s-a căsătorit în cele din urmă cu un invitat

O nuntă dublă a avut o întorsătură dramatică, atunci când unul dintre miri a fugit cu câteva momente înainte de ceremonie, iar un invitat a intervenit şi s-a oferit să se căsătorească cu mireasa.

Se pare că totul ar fi fost declanşat de prietena secretă a respectivului mire. Femeia a amenințat că va lua otravă în fața tuturor oaspeților, dacă nunta va avea loc. 

Cei doi frați trebuiau să se căsătorească concomitent în satul natal, din India.  În timp ce unul dintre ei a fost mai decis şi a făcut pasul cel mare, pe măsură ce a început ceremonia, familia a realizat că celălalt frate nu era de găsit.

S-a dovedit că mirele ''fugar'' avea o prietenă secretă, care se pare că îl amenințase că se va prezenta la locul nunții și va bea otrava, decât să-i permită tânărului să participe la ceremonie, potrivit dailystar.co.uk.

Planul ''B''

Viitoarea mireasă a fost lăsată să suspine în ziua nunții. Însă, în mod surprinzător, familia ei a reuşit să găsească pe cineva dispus să se căsătorească cu aceasta. După o discuție, unul dintre oaspeți, care lucrează ca dirijor, a acceptat propunerea.

Potrivit presei locale, în 2019, o altă mireasă din India a fugit alături de bărbatul care fusese angajat să conducă ceremonia. Preotul care era deja căsătorit și avea doi copii nu a luat-o doar pe mireasa de 21 de ani.

La vremea respectivă, cuplul fericit a plecat cu bijuterii în valoare de 150.000 de rupii și peste 30.000 de rupii în numerar. 

O investigație a arătat mai târziu că mireasa fugară avea o relație romantică cu respectivul preot de mai bine de doi ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Nuntă de pomină, după ce mirele a fugit înaintea ceremoniei, iar mireasa a ajuns să se căsătorească cu un invitat, în India