Antena Meniu Search
x

Foto O femeie care a fugit dintr-o relaţie aranjată a ajuns să se iubească cu un cuplu căsătorit, în SUA

O femeie a ajuns să înceapă o relaţie cu un cuplu căsătorit, după ce aceasta a decis să plece dintr-o relaţie aranjată. Ea făcuse nuntă, după ce părinţii îi organizaseră viitorul din punct de vedere financiar şi îi promiseseră că îi vor cumpăra o maşină. Cei trei formează acum o relaţie poliamoroasă şi cresc împreună patru copii.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 07.01.2021, 16:26

Cei trei cresc împreună patru copii
Membrii unui cuplu care au invitat o prietenă apropiată să rămână cu ei atunci când i s-a destrămat căsătoria au ajuns să înceapă o relaţie poliamoroasă - polylove_triad
  • Trio amoros format dintr-un cuplu căsătorit şi o femeie
  • Cei trei cresc împreună patru copii

Trio amoros. Membrii unui cuplu care au invitat o prietenă apropiată să rămână cu ei atunci când i s-a destrămat căsătoria au ajuns să înceapă o relaţie poliamoroasă, la doar câteva săptămâni dupa ce aceasta a venit în casa lor. 

Soțul și soția, din Indianapolis, SUA, sunt iubiți din copilărie. Aceştia s-au întâlnit în India înainte de a se stabili împreună în SUA, legând în cele din urmă nodul în 2003, într-o ceremonie tradițională indiană.

Șase ani mai târziu, ei au participat la nunta prietenei lor de familie, în vârstă de 31 de ani, a cărui căsătorie fusese aranjată de părinți și s-a destrămat rapid, terminând totul cu un divorț, potrivit dailymail.co.uk.

Sunny și Speetie au invitat-o pe Piddu să rămână apoi în casa lor, după ce s-a mutat din California, în orașul natal Indiana, în încercarea de a se îndepărta de fostul ei soț, despre care spune că a acceptat să se căsătorească doar din cauza presiunii părinților săi, dar și pentru că aceştia au promis să-i ofere o maşină.

La scurt timp după ce s-au mutat toţi trei, Piddu a format o strânsă legătură emoțională și fizică cu Speetie. În primul an de căsătorie, Speetie i se adresase în mod ezitant lui Sunny cu privire la o posibilă relaţie de același sex, lucru pe care l-a catalogat drept un lucru perfect normal. După ce a început să-și formeze propriile sentimente pentru Piddu, cuplul a decis să o primească în relația lor.

Ceea ce trebuia să fie o ședere de o săptămână pentru Piddu, a devenit de atunci o relație poliamoroasă. Cei trei trăiesc încă împreună şi cresc patru copii. 

Sunny și Speetie aveau deja două fiice împreună, Cookie, în vârstă de 16 ani, și Kissie, în vârstă de 15 ani. De când au început relația, grupul a mai avut doi copii împreună. 

''Conversațiile noastre nesfârșite, plânsul pe umerii celuilalt și râsul ne-au apropiat în cel mai scurt timp. Atracția noastră nu a fost doar emoțională''. 

Momente de cumpănă

Cu toate acestea, Speetie a recunoscut că i-au trebuit ani buni să-și depășească sentimentele de gelozie și nesiguranță, precum și temerile că Sunny ar putea să o părăsească în cele din urmă pentru Piddu, în ciuda faptului că el a insistat că este un vis să aibă o relaţie cu două femei. 

Pentru ca trio-ul lor să dureze, ei au implementat reguli pentru a minimiza sentimentele de gelozie. Aceştia nu trebuie să aibă secrete şi nu trebuie să petreacă nopţile separat. 

''Ne-a luat ani de zile să depășim gelozia și nesiguranța, dar fiecare luptă ne-a adus mai aproape''.

Mai mult, deoarece rudele lor provin dintr-un mediu tradițional indian, cei trei au fost fortaţi să rupă legăturile cu unii membri ai familiei extinse care nu au putut înțelege decizia lor de a forma un trio amoros. Anumite rude au ţinut să specifice că vor relua legătura cu ei doar în momentul în care nu vor mai forma o relaţie poliamoroasă. 

În timp ce unii consideră că bărbatul este norocos că se simte iubit de două femei, alţii îl compătimesc, pentru că trebuie să le ţină piept amândurora. 

''Majoritatea bărbaților spun că Sunny este norocos sau îi este milă de el că are de-a face cu un dublu necaz''. 

În ajunul Anului Nou 2020, grupul a decis să sărbătorească zece ani de când sunt împreună. În acest sens a avut loc o ceremonie în care au dorit să menţioneze nesiguranțele pe care le simțiseră în trecut. Ideile le-au sigilat în plicuri și apoi le-au dat foc.

Grupul a arătat că relațiile poliamoroase pot supraviețui testului timpului și speră că următorul deceniu se va dovedi la fel de fructuos pentru ei ca cel care tocmai a trecut.

''Este cu siguranță posibil să iubești mai mult de o persoană. Aceasta este viața pe care ne place să o trăim''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie care a fugit dintr-o relaţie aranjată a ajuns să se iubească cu un cuplu căsătorit, în SUA