Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nuntă inedită în Germania, în timpul pandemiei de coronavirus

Germania se numără printre ţările europene grav afectate de pandemia de coronavirus! Însă viaţa merge mai departe, iar oamenii caută toate modalitatile legale pentru a o face. Un cuplu din Germania a găsit solutia perfectă pentru a se căsători, ba chiar au avut si invitaţi. Ceremonia a fost oficiată într-un cinematograf în aer liber, în care filmele se văd din maşină.

de Redactia Observator

la 07.05.2020 , 11:37

  • Nuntă în aer liber în Germania
  • Invitații au urmărit ceremonia din mașini

Janine şi Philip au decis să se căsătorească într-o manieră în care să nu încalce legea. Aşa că au ales un cinematograf în aer liber. Ceremonia a avut loc pe o scenă de lângă ecran şi a fost oficiată chiar de primarul oraşului, dar din spatele unui panou protector.

Mirii au purtat mască iar invitaţii au urmărit ceremonia din maşini. Aplauzele au fost înlocuite de claxoanele care au răsunat minute în şir după ce Janine şi Philip au fost declaraţi soţ şi soţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Iar nunta - deşi neobişnuită - a fost exact ceea ce-şi doreau. De la izbucnirea focarului peste 167.000 de cazuri au fost raportate în Germania şi aproape 7.000 de oameni au murit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Nuntă inedită în Germania, în timpul pandemiei de coronavirus