Antena Meniu Search
x

O americanca a vrut sa-si vanda copiii pe Facebook

O femeie din statul american Oklahoma a incercat sa-si vanda cei doi copii pe Facebook, relateaza Huffington Post. Se pare ca tanara mama voia sa obtina bani pentru a-l elibera din inchisoare, pe cautiune, pe iubitul ei.

Misty VanHorn, in varsta de 22 de ani, a contactata o cunostinta prin intermediul retelei de socializare si i-a facut o propunere de vanzare.

Femeia s-a oferit sa-i dea cei doi copii, unul in varsta de doi ani si celalalt de numai 10 luni, in schimbul a 4.000 de dolari. Tanara a fost de acord sa renunte numai la copilul cel mare pentru 1.000 de dolari.

Mesajul ei de pe Facebook a fost urmatorul: „Doar vino in Sallisaw, este la o distanta de 30 de minute si o sa-ti dau toate lucrurile ei si o sa te las sa ai grija de ea pentru totdeauna in schimbul a 1.000 de dolari”.

Femeia careia i s-a facut aceasta oferta a anuntat autoritatile care au arestat-o pe tanara mama si i-au luat in custodie pe cei doi copii.

Foto: 4029tv.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O americanca a vrut sa-si vanda copiii pe Facebook