Antena Meniu Search
x

Video O cameră de bord a filmat momentul prăbușirii unui avion, pe o autostradă din Malaezia. Au murit toți cei aflați la bord, plus doi oameni la sol

Accident tragic în Malaezia. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe o şosea chiar peste o motocicletă și o mașină în timp ce încerca să aterizeze pe un aeroport. La bord se aflau șase pasageri și doi membri ai echipajului, toţi pierzându-şi viaţa. Alţi doi oameni aflaţi la sol au murit. Momentan, nu a fost făcută public o posibilă cauză a accidentului. 

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 07:47

Vezi și

Avionul, care transporta şase pasageri şi doi membri ai echipajului, a plecat de la Aeroportul Internaţional Langkawi şi se îndrepta spre Aeroportul Sultan Abdul Aziz Shah, a arătat Autoritatea Aviatică Civilă din Malaezia, într-o declaraţie.

”Primul contact făcut de aeronavă cu turnul de control aerian Subang a fost la 2.47 p.m. (ora locală) şi autorizaţia de aterizare a fost dată la 2.48 p.m.”, potrivit declaraţiei. La ora locală 2.51 p.m., ”turnul de control a observat fum ieşind de la locul coliziunii, dar aeronava nu e emis vreun apel de urgenţă”, se mai arată în declaraţie.

Avionul s-a prăbuşit peste o maşină şi o motocicletă

Avionul s-a prăbuşit peste o maşină şi o motocicletă, în care se aflau câte o persoană, a relatat ziarul de stat Berita Harian, citându-l pe şeful Poliţiei din Selangor, Hussein Omar Khan. ”Legiştii colectează rămăşiţele şi le vor aduce la Spitalul Tengku Ampuan Rahimah din Klang pentru autopsie şi identificare”, a spus Khan, potrivit ziarului de stat.

Pe acelaşi subiect

Ministrul Transporturilor Anthony Loke a spus că ancheta este în desfăşurare. ”Nimeni nu a supravieţuit prăbuşirii. Victimele (de pe autostradă) vor trebui şi ele identificate, vom reveni cu informaţii la momentul potrivit. Trebuie făcute confirmări de către legişti”, a afirmat el, la o conferinţă de presă. Filmările şi fotografiile la locul accidentului făcute de presa din Malaezia arată o porţiune de autostradă arsă şi închisă, cu fum ridicându-se în aer. Camerele de bord ale mai multor mașini au suprins momentul în care avionul se prăbușește pe autostradă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anchetatorii încearcă să găsească cutia neagră a avionului care conține datele de zbor. Momentan, nu a fost făcută public o posibilă cauză a accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O cameră de bord a filmat momentul prăbușirii unui avion, pe o autostradă din Malaezia. Au murit toți cei aflați la bord, plus doi oameni la sol