Antena Meniu Search
x

O companie de prezervative a lansat lenjeria intima ce vibreaza inteligent

Lenjeria intima care vibreaza este gaselnita creatorilor de gadgeturi erotice. Vibreaza inteligent, cu ajutorul unei aplicatii telefonice si a unor senzori ascunsi in cusaturi

Vezi și

Cu lenjeria intima pe care o poarta, cei doi isi pot demonstra cat de dor le este unul de celalalt. In material, printre cusaturi, se ascund fire subtiri si senzori care ii tin conectati. Iar cand apasa pe ecranele telefoanelor mobile, efectul lenjeriei sexy se face simtit si altfel decat vizual. “Telefonul tau se foloseste de un server Amazon, iar serverul transmite mai departe informatia catre telefonul celeilalte persoane. Astfel, avem doua telefoane legate de un server prin Internet si, in acelasi timp, conectate la lenjeria intima a partenerului”, a explicat directorul tehnic Ben Moir.

Practic, lenjeria inteligenta transfera atingerea pe distante oricat de mari, cu ajutorul vibratiilor. “Este un exemplu de tehnologie foarte atragatoare”, a precizat designerul Billie Whitehouse.

Lenjeria inteligenta e, deocamdata, doar in faza de prototip. Creatorii ei cred ca, odata aparuta pe piata, va fi primul gadget sexy si, in acelasi timp, purtabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O companie de prezervative a lansat lenjeria intima ce vibreaza inteligent