Antena Meniu Search
x

A supraviețuit UNUI INCENDIU și a rămas cu ARSURI GRAVE. CE dorință i s-a împlinit de CRĂCIUN

Crăciunul a venit mai devreme şi a venit cu o surpriză emoţionantă pentru un copil chinuit

Vezi și

Crăciunul a venit mai devreme şi a venit cu o surpriză emoţionantă pentru un copil chinuit din Statele Unite. Sute de oameni au răspuns la un apel lansat pe Facebook şi i-au trimis fetei felicitări şi scrisori.

Asta îi fusese dorinţa - să intre în legătură cu cât mai mulţi oameni să să nu se mai simtă singură pe lume. Copila a fost grav rănită într-un incendiu care i-a ucis părinţii şi fraţii.  Chipul copilei de opt ani e mutilat de arsuri, dar cicatricile nu îi maschează emoţia. Safyre e nerăbdătoare să îşi vadă surpriza. A aflat de la membrii familiei că mulţi oameni s-au gândit la ea înainte de sărbători şi i-au trimis felicitări. Dar nu îşi imagina cât de mulţi. Cei de la poştă au avut nevoie de un cărucior special ca să-i aducă fetei sutele de mesaje care îi sunt destinate.

Mătuşa fetei a postat pe Facebook un mesaj în care făcea un apel către cunoscuţi şi necunoscuţi să îi scrie nepoatei ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » A supraviețuit UNUI INCENDIU și a rămas cu ARSURI GRAVE. CE dorință i s-a împlinit de CRĂCIUN