Antena Meniu Search
x

O crimă înfiorătoare comisă de un român şochează Italia! Cristi Ionuţ, de doar 29 de ani, şi-a tâiat cu foarfeca iubita italiancă, lăsând patru copilaşi fără mamă

O crimă înfiorătoare comisă de un român şochează Italia. Ieri dimineaţă, Cristi Ionuț Răuleț, şi-a ucis iubita italiancă la Sarzana, un oraș de la provincia Spe

O crimă înfiorătoare comisă de un român şochează Italia. Ieri dimineaţă, Cristi Ionuț Răuleț, şi-a ucis iubita italiancă la Sarzana, un oraș de la provincia Spezia în Liguria.

Tânărul de 29 de ani şi-a recunoscut fapta, după ce a fost arestat de carabinieri.

DIn primele informaţii, bărbatul şi-a lovit concubina fără milă în zona gâtului, de mai multe ori, cu un cuțit sau cu o foarfecă.

Victima, Roberta Felici, avea 53 de ani şi patru copii: Jessica Bertolini, Cristiano, Erika și Matteo Carli.  Tragedia a avut loc ieri dimineață la Sarzana, un oraș de la provincia Spezia în Liguria.

Ionuț și Roberta locuiau împreună de aproape un an. Din câte se știe până la ora actuală, se pare că românul ar fi vrut să o părăsească, iar Roberta nu dorea să accepte acest lucru şi a încecat dispeartă să-l oprească. Afost însă ucisă cu sânge rece.

”Roberta mea nu mai este. pe bărbat nici măcar nu-l cunosc, dacă l-am văzut de vreo două ori. Este o mare trgedie, nu îmi vine să cred”, spune sfâşiată de durere Franca Venturini, mama victimei, potrivit ro.internazionale.il24.it.

Alături de mama îndurerată se afla și fiica cea mare a Robertei, avută din prima căsătorie, Jessica Bertolini.

”Nu m-a lăsat să îmi văd mama! Am întrebat toată ziua de ea și doar acum am aflat că a fost ucisă fără milă. Vița mamei mele nu ar fi trebuit să se termine așa...”, a spus fata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O crimă înfiorătoare comisă de un român şochează Italia! Cristi Ionuţ, de doar 29 de ani, şi-a tâiat cu foarfeca iubita italiancă, lăsând patru copilaşi fără mamă