Antena Meniu Search
x

O familie de români a trecut la câţiva metri de gloanţele atentatului din Munchen

O familie de români a trecut la câţiva metri de gloanţele atentatului din Munchen! Un român se plimba cu fiul lui de doi ani în apropierea centrului comercial, când atacatorul a început să tragă

Vezi și

 O familie de români a trecut la câţiva metri de gloanţele atentatului din Munchen! Un român se plimba cu fiul lui de doi ani în apropierea centrului comercial, când atacatorul a început să tragă.

Au scăpat nevătămaţi, cu mult noroc. Însă şocul îi ţine în tensiune. Atât pe ei, cât şi pe toţi locuitorii din Munchen. 

O persoană a ieşit dintr-un restaurant şi i-a luat pur şi simplu pe sus şi i-a băgat în restaurant. Soţul Marianei Bursuc a fost martor la scena de groază. A văzut cum atacatorul trage înspre copii, femei şi bărbaţi, fără o ţintă precisă. S-a aflat la câţiva metri de el, alături de fiul lui de doi ani. Era la plimbare cu copilul şi la un momentdat a început să se tragă, la 50 de metri de el. El, cu copilul de doi ani în braţe, vă daţi seama, a fost un şoc total.

Încă de la primele focuri de armă, în jurul centrului comercial s-a declanşat haosul. Oamenii disperaţi să-şi salveze vieţile, nu mai ţineau cont de nimic.

Focuri de armă și disperare

Soţia unui alt român stabilit în Munchen şi-a sunat disperată soţul, când a auzit focurile de armă. Ea tocmai intra în parcarea centrului comercial.

„M-a sunat de acolo şi era disperată. A zis că nu ştie ce să facă şi cum să facă. Era în parcare.Se auzeau împuşcături, se auzea degringolada care era. Magazinul a fost evacuat urgent, lumea fugea pe străzi”, a povestit Mihai Negreț.

La câteva ore după atac, românii povestesc că întreg oraşul Munchen a fost împânzit de poliţişti, ambulanţe şi forţe special. Iar elicopterele survolează toate cartierele.

„Se aud şi acum, la această oră, sirene în tot oraşul, se văd elicopterele cum caută. Nu circulă niciun fel de mijloc de transport în comun. Este plin de maşini de poliţie”, a povestit Mariana.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români aflați în Munchen să nu-şi părăsească locuinţele şi să evite orice deplasări, în special în locurile aglomerate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O familie de români a trecut la câţiva metri de gloanţele atentatului din Munchen