Antena Meniu Search
x

O familie întreagă a murit într-un incendiu izbucnit într-o clădire din Milano. Cei trei nu au mai reuşit să iasă din casă

Sfârşit tragic pentru o întreagă familiei din Milano. Doi părinţi şi fiul lor s-au unit în moarte, după ce clădirea în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Cei trei nu au mai reuşit să iasă din casă şi s-au intoxicat cu fum.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 11:26

Incendiul a izbucnit, vineri seara, în clădirea unde locuiau Silvano Tollardo, 67 de ani, Carolina De Luca, 63 de ani, și Antonio Tollardo, 34 de ani. Focul a pornit de la un garaj, dar flăcările au cuprins toate cele trei etaje ale clădirii. Familia se afla la etajul trei, în timp ce etajele inferioare erau goale. Incendiul s-a propagat imediat, iar oamenii nu au mai reuşit să iasă. Alte patru persoane au fost rănite, inclusiv un angajat al atelierului, un bărbat de 39 de ani, două femei de 68 și 89 de ani și un bărbat de 56 de ani.

Nu au avut nicio şansă 

Martorii au declarat că în jurul orei 17.00, „o coloană de fum dens și înalt se putea vedea deja ridicându-se deasupra acoperișurilor orașului”. Ajutoarele au sosit imediat, dar pompierii au avut nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a stinge flăcările, din cauza gravității incendiului. Între timp, mulți oameni din cartier s-au refugiat într-un restaurant din stradă.

Articolul continuă după reclamă

Cercetările continuă pentru a înțelege ce s-a întâmplat. Procurorul adjunct al lui Milan Tiziana Siciliano a deschis un dosar pentru ucidere din culpă multiplu, dezastru din neglijență și incendiu neglijent. Proprietarul atelierului de unde au pornit flăcările se află printre cei cercetaţi.

Din informațiile inițiale a reieșit că incendiul a pornit cel mai probabil de la o mașină aflată în reparație în atelierul din apropiere: cu benzină și materiale inflamabile s-a răspândit rapid, afectând alte materiale combustibile, inclusiv anvelope, scrie Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri externe » O familie întreagă a murit într-un incendiu izbucnit într-o clădire din Milano. Cei trei nu au mai reuşit să iasă din casă