Antena Meniu Search
x

O fană a artistului Robbie Williams a murit la 70 de ani, după ce a căzut şi s-a lovit în timpul unui concert din Sydney

Un fană de 70 de ani a artistului Robbie Williams a murit la spital după ce a suferit o cădere la concertul său din Sydney.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 10:36

Femeia a fost tratată pentru răni la cap și dusă la spital după ce a căzut pe stadionul Allianz în noaptea deschiderii turneului XXV al lui Williams în Australia, joia trecută. Ea a murit luni, a confirmat spitalul, relatează Sky News.

Un purtător de cuvânt al ambulanţei a declarat: „În jurul orei 22.30, joi, 16 noiembrie, paramedicii au fost chemați pe Driver Avenue, Paddington. Au tratat o femeie în vârstă de 70 de ani pentru răni la cap înainte de a o transporta la Spitalul St Vincent într-o stare critică”.

Artistul nu a comentat încă moartea femeii. După deschiderea turneului, el a distribuit un videoclip pe Instagram cu descrierea: „Sunt foarte norocos să fiu iubit la fel de mult cum sunt de publicul meu. Dar în Sydney a fost cea mai multă dragostea pe care cred că am primit-o vreodată. O voi păstra în inima mea pentru nopțile agitate."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » O fană a artistului Robbie Williams a murit la 70 de ani, după ce a căzut şi s-a lovit în timpul unui concert din Sydney