Galerie foto

O femeie s-a căsătorit cu socrul ei de 60 ani, după ce a divorţat de soţ: "Relația noastră este acum perfectă"

De Larisa Andreescu.
Publicat: 22.04.2021, 12:30.
Actualizat: 23.04.2021, 14:29

O femeie a povestit cum s-a căsătorit cu tatăl vitreg al soțului ei și a făcut împreună şi un copil, după ce amândoi au divorțat, în ciuda unei diferențe de vârstă de 29 de ani.

Reclamă
Jeff Quiggle şi Erica

O femeie s-a căsătorit cu socrul ei de 60 ani, după ce a divorţat de soţ

Facebook/ Jeff Quiggle

Erica Quiggle, în vârstă de 31 de ani, din Harrodsburg, Kentucky, s-a îndrăgostit de socrul ei, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Când relaţia cu primul ei soţ şi tatăl copilului lor de 9 ani, Justin Towell, un muncitor la o fabrică din oraş, a început să scârţâie, prin 2011, socrul a i-a oferit un umăr pe care să plângă.

S-a căsătorit pentru prima dată la 19 ani

Erica era casnică. Avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Justin (acum în vârstă de 38 de ani), dar ulterior focul iubirii a început să se aprindă în direcţia lui Jeff şi să pălească în ceea ce priveşte căsnicia celor doi.

Reclamă

Nu a vrut să rănească pe nimeni și cu un decalaj de vârstă de aproape 30 de ani, a încercat să se lupte cu sentimentele sale, să reprime totul şi să îşi vadă de viaţă.Totul s-a schimbat însă în 2017, moment în care atât Jeff, cât şi Erica au divorţat de partenerii lor, iar socrul i-a dezvăluit că avea de asemenea sentimente puternice faţă de ea. La scurt timp au decis să-şi facă publică dragostea, indiferent de consecinţe.

S-au căsătorit în august 2018, apoi câteva luni mai târziu a venit pe lume şi fiica lor, Brexlee.

„Sună scandalos, dar am avut această dragoste pe care nu o putem nega. În ciuda tuturor, relația noastră este acum perfectă. Jeff este sufletul tânăr și eu sunt sufletul bătrân. Râde când spun asta, dar totul a funcționat între noi, iar Justin a fost cel mai înțelegător om” spune Erica.

Reclamă

Femeia împărtășește custodia fiului său cu Justin, care s-a recăsătorit și trăiește încă în aceeași comunitate strânsă, la fel ca și mama sa, și îi dorește acum tot binele din lume, potrivit Daily Mail.

„Totul este bine acum între noi. Nu mai este ură acolo. Vorbim despre fiul nostru și amândoi ne continuăm propria viaţă” a adăugat Justin.

Între timp, Jeff, care nu a implicat numele fostei soții din respect pentru sentimentele ei, spune că și-a găsit sufletul pereche în Erica: „Ne bucurăm unul de celălalt așa cum suntem și ne bucurăm de timpul pe care îl avem împreună. Nu ne-am uitat niciodată la diferența de vârstă, ne-am îndrăgostit așa cum suntem”.

Reclamă

După ce a terminat liceul în 2008, Erica, pe atunci Erica Lane, care crescuse într-un parc de remorci din Harrodsburg, a plecat de acasă pentru a locui împreună cu iubitul ei din Lexington, în apropiere. Relaţia s-a destrămat însă, iar în 2010 s-a întors acasă, și-a găsit un loc de muncă într-un magazin universal și a început să se întâlnească cu Justin, pe atunci în vârstă de 27 de ani. El era fratele mai mare al prietenului ei de școală.

S-au căsătorit când Erica avea 19 ani: „Am mers la o întâlnire și, dintr-un anumit motiv, căsătoria mi s-a părut o decizie corectă atunci. Familia lui și familia mea au spus că trebuie să o facem pentru că suntem perfecti unul pentru celălalt”

Socrul a devenit confidentul ei

Reclamă

Din păcate, la scurt timp după căsătorie tânăra şi-a dat seama că lucrurile nu funcţionează şi că nu există acea pasiune menită să susţină o căsnicie. Nici naşterea fiului lor în 2012 nu eera suficientă pentru a-i ţine împreună toată viaţa. Ea tânjea după călătorii şi aventuri, Justin voia să stea mai mult acasă. Astfel, în timp ce ambiţiile ei au început să crească, obţinând un loc de muncă cu o franciză de make-up, diferenţe dintre cei doi au început să se accentueze: „Construiam o echipă și am vrut să fiu director și să călătoresc și să fac ceva ieșit din comun. Într-un oraș mic nu sunt atât de mulţi oameni care visează la mai mult. Nu a însemnat că el nu voia să fac ce vreau, dar nu înţelegea că vreau asta. A fost greu pentru noi, deoarece nu ne-am putut conecta la acest nivel”

Erica, care iubea hainele de epocă şi moda din vremurile anterioare, a început să participe la expoziţii auto şi la concursuri de modele pentru moda vintage sau la diferite evenimente locale. Socrul ei vitreg, Jeff, era unul dintre organizatorii spectacolelor, lucru care i-a apropiat destul de repede.

„Îl cunoșteam de fapt de la 16 ani, dar, bineînțeles, nu aveam nicio legătură la vârsta respectivă” a adăugat femeia.

La sfârşitul anului 2015 au început să îşi spună fiecare ofurile, Erica mărturisind că are probleme conjugale: „A venit un moment în care am discutat despre Justin și am spus că nu mai pot face asta. Am simțit că sunt blocată.”

Jeff a devenit umărul ei pe care să plângă, până când a decis în final că trebuie să facă ceva. S-a destrămat inevitabil şi căsătoria lui Jeff cu mama lui Justin, care s-au separat în septembrie 2016, urmând ca mai târziu, în aceeaşi toamnă, să divorţeze şi Erica şi Justin.

Întorcându-se acasă la părinții ei, Erica a recunoscut că a fost devastată de despărțire: „Mi-am iubit copilul atât de mult și de aceea am rămas căsătorită atât. A fost sfâșietor să-l iau de la tatăl său şi să îl duc departe. Am trăit cu fiul meu și cu părinții mei aproximativ un an - și a fost greu.”

Amândoi singuri, Jeff i-a recunoscut ulterior Ericăi că avea sentimente profunde pentru ea. Dorind să fie sinceră cu Justin, tânăra i-a spus ce se întâmplă și a fost uimită de răspunsul său mai mult decât înţelegător: „Am avut o conversație profundă cu el despre cum nu voiam să-l rănesc, dar i-am spus că dragostea mea și a lui Jeff era atât de puternică încât nu ne puteam renunța unul la celălalt. El a fost atât de susținător și a spus: ‘Dacă iubești pe cineva, îi iubești, nu poți decide pe cine iubești şi pe cine să nu’”.

Și în vara anului 2017, după ce ambele divorțuri au fost finalizate, Erica și Jeff au simțit că a sosit momentul ca relaţia să devină publică. În toamnă s-a mutat la el: „A trăi împreună a fost cel mai bun lucru vreodată. Toată lumea se ceartă, dar relaţia noastră era mereu paşnică. Ne-am petrecut tot timpul împreună, am plecat în excursii, el m-a dus în tot felul de locuri".

Fostul soţ: "Nu mai este ură acolo"

Erica și Justin au rămas în relaţii bune pentru fiul lor care şi astăzi petrece timpul pe rând la fiecare: „Fiul meu nu și-a amintit niciodată nimic despre despărțirea noastră, ceea ce este grozav”, a adăugat ea.

În timp ce se pregăteau să se mute în propria lor casă, la începutul anului 2018, bărbatul de 60 de ani a pregătit un moment special: „Am avut o mică surpriză. Știam că vrem să ne căsătorim, dar nu știam când. Am găsit casa viselor noastre, pe care o pregătim de câțiva ani - apoi am ajuns să rămân însărcinată cu Brexlee”.

Propunerea lui Jeff, la doar câteva săptămâni după ce au aflat că vor avea un copil, era tot ceea ce visase Erica: „Stăteam într-o zi în mașină și el m-a întrebat direct: ‘Vrei să te căsătorești cu mine?’ Am reacţionat amuzată spunând ‘Ă, daa’. Nu a fost o propunere romantică, dar a fost exact ceea ce ne-am dorit amândoi”.

În prezent, Erica ăşi doreşte doar să îndepărteze zvonurile potrivit cărora ar fi divorţat de Justin pentru a fi cu Jeff, dar recunoaşte că atracţia dintre ea și al doilea soț a fost instantanee.

„Când am luat decizia de a divorța, căsătoria noastră nu funcționa. Jeff era foarte educat și înțelept. Mă învața mereu lucruri și când vorbea cu mine, aveam toți fluturii în stomac. Nu am mai simţit asta până acum. Văzându-l trăindu-și visele cu succesul său la locul de muncă, a pus totul în perspectivă pentru mine. Mi-am dat seama că dorea mai mult de la viață, îmi plăcea asta” a mai spus femeia.

„Diferența de vârstă dintre mine și Erica nu ne deranjează. Oricum oamenii cred în general că am în jur de patruzeci de ani!” a menţionat şi Jeff.

De asemenea, Justin le-a oferit binecuvântarea menţionând că nu are resentimente faţă de cei doi, în ciuda schimbărilor şi a divorţului: „Au trecut câțiva ani de când s-au întâmplat toate acestea și am lăsat totul în urmă, am mers mai departe. Eu și Erica avem un copil împreună și ne gândim la el mai presus de orice. Facem tot ce putem pentru a ne oferi sprijin unul celuilalt, pentru a menține lucrurile bine. Avem o relație destul de bună - și trebuie să o facem să funcționeze indiferent de orice pentru fiul nostru.”

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citește și
O femeie recunoaşte că nu se poate abţine din a consuma cenuşa răposatului soţ. Spune că aşa a slăbit şi 19 kilograme: „Nu mă pot opri”
Mapamond• azi la 10:20
O femeie recunoaşte că nu se poate abţine din a consuma cenuşa răposatului soţ. Spune că aşa a slăbit şi 19 kilograme: „Nu mă pot opri”
O femeie recunoaşte că nu se poate abţine din a consuma cenuşa răposatului soţ. Spune că aşa a slăbit şi 19 kilograme: „Nu mă pot opri”
recomandari pe a1.ro
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Tânără din Timişoara, în teroare după despărţirea de fostul iubit. Austriacul a angajat detectivi particulari şi i-a montat pe ascuns camere în apartament
Eveniment• azi la 08:31
Foto
Tânără din Timişoara, în teroare după despărţirea de fostul iubit. Austriacul a angajat detectivi particulari şi i-a montat pe ascuns camere în apartament
Tânără din Timişoara, în teroare după despărţirea de fostul iubit. Austriacul a angajat detectivi particulari şi i-a montat pe ascuns camere în apartament
Reclamă
Top știri
O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA
1
Mapamond • pe 18.10 la 08:15

O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA

O tânără de 28 de ani, mamă a trei copii, a împuşcat mortal un bărbat pentru că n-a vrut s-o sărute de faţă cu iubita lui, în SUA
Trei cunoscuți dansatori italieni au murit în deșertul din Arabia Saudită. Tinerii au sfârşit într-o râpă, la Riad
2
Extern • pe 18.10 la 12:29

Trei cunoscuți dansatori italieni au murit în deșertul din Arabia Saudită. Tinerii au sfârşit într-o râpă, la Riad

Trei cunoscuți dansatori italieni au murit în deșertul din Arabia Saudită. Tinerii au sfârşit într-o râpă, la Riad
Doi tineri din Constanţa, surprinşi într-un moment de tandreţe de Google Maps
3
Eveniment • ieri la 11:09

Doi tineri din Constanţa, surprinşi într-un moment de tandreţe de Google Maps

Doi tineri din Constanţa, surprinşi într-un moment de tandreţe de Google Maps
"Mai bine muream eu..." Mama unuia dintre tinerii morți în Botoșani, mărturie sfâșietoare. Femeia aproape că nu mai are lacrimi
4
Eveniment • pe 18.10 la 20:11

"Mai bine muream eu..." Mama unuia dintre tinerii morți în Botoșani, mărturie sfâșietoare. Femeia aproape că nu mai are lacrimi

"Mai bine muream eu..." Mama unuia dintre tinerii morți în Botoșani, mărturie sfâșietoare. Femeia aproape că nu mai are lacrimi
O femeie a devenit mamă pentru prima dată la 70 de ani. A adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Soţul indian de 75 de ani i-a fost alături la naştere
5
Mapamond • ieri la 07:26

O femeie a devenit mamă pentru prima dată la 70 de ani. A adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Soţul indian de 75 de ani i-a fost alături la naştere

O femeie a devenit mamă pentru prima dată la 70 de ani. A adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Soţul indian de 75 de ani i-a fost alături la naştere
RECOMANDĂRI
A început votul pentru învestirea Guvernului Cioloş
Politic • la 11:55
Live Text

A început votul pentru învestirea Guvernului Cioloş. Atacuri la adresa miniştrilor propuşi de USR şi a preşedintelui Klaus Iohannis

A început şedinţa Plenului Reunit al celor două Camere, unde este prezentat programul de guvernare al Cabinetului Dacian Cioloș...

A început votul pentru învestirea Guvernului Cioloş. Atacuri la adresa miniştrilor propuşi de USR şi a preşedintelui Klaus Iohannis
Şedinţă la Cotroceni pentru noi restricţii azi. Starea de urgenţă, certificatul verde, telemunca, reducerea deplasărilor
Politic • la 10:00

Şedinţă la Cotroceni pentru noi restricţii, azi, la ora 17.30. Cine participă și ce măsuri noi pentru români se discută

Şedinţă la Cotroceni pentru noi restricţii, azi, la ora 17.30. Cine participă și ce măsuri noi pentru români se discută
Covid a mai ucis o familie: Doi soţi au murit la diferenţă de o zi, în Calafat. După câteva zile şi tatăl bărbatului a avut aceeaşi soartă
Eveniment • la 12:26

Covid a mai ucis o familie: Doi soţi au murit la diferenţă de o zi, în Calafat. După câteva zile şi tatăl bărbatului a avut aceeaşi soartă

Covid a mai ucis o familie: Doi soţi au murit la diferenţă de o zi, în Calafat. După câteva zile şi tatăl bărbatului a avut aceeaşi soartă
Cine este bărbatul dat jos din avion la Cluj pentru că a refuzat să poarte mască. A încasat și o amendă
Eveniment • la 12:06

Cine este bărbatul dat jos din avion la Cluj pentru că a refuzat să poarte mască. A încasat și o amendă

Cine este bărbatul dat jos din avion la Cluj pentru că a refuzat să poarte mască. A încasat și o amendă
PARTENERI
Anamaria Prodan, atac dur la iubita lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a răbufnit: "Ea nu vrea scandal în presă, dar era la tv că era violată"
spynews.ro
Anamaria Prodan, atac dur la iubita lui Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a răbufnit: "Ea nu vrea scandal în presă, dar era la tv că era violată"
Ce i-a spus Reghe soției despre iubită. Anamaria Prodan rupe tăcerea: „Mă simt foarte trădată„
libertatea.ro
Ce i-a spus Reghe soției despre iubită. Anamaria Prodan rupe tăcerea: „Mă simt foarte trădată„
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
bzi.ro
Raed Arafat, despre accesul în magazinele alimentare cu certificat verde: „Nu ne referim la magazinele esenţiale”
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
bzi.ro
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
gandul.ro
'De ce nu te-ai vaccinat, mamaie?'- Răspunsul incredibil dat de o bătrânică de 80 de ani medicului de la Urgențe
FOTO. Cum arată gravida Roxana Vancea în costum de baie, în luna a 8-a de sarcină!
prosport.ro
FOTO. Cum arată gravida Roxana Vancea în costum de baie, în luna a 8-a de sarcină!
Stațiunile de schi populare care sunt la doi pași de România. Peste 90% dintre turiștii autohtoni merg acolo
Ziare.com
Stațiunile de schi populare care sunt la doi pași de România. Peste 90% dintre turiștii autohtoni merg acolo
Anamaria Prodan și-a ales cel mai temut avocat pentru divort. E cunoscut pentru că a golit contul unui milionar la partaj
redactia.ro
Anamaria Prodan și-a ales cel mai temut avocat pentru divort. E cunoscut pentru că a golit contul unui milionar la partaj
Ozge Özpirinçci va deveni mămică în curând. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu burtica de gravidă
tvhappy.ro
Ozge Özpirinçci va deveni mămică în curând. Cum arată actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” cu burtica de gravidă
Cum se împarte averea! Câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
GSP
Cum se împarte averea! Câți bani primește Reghecampf la divorț: „Trădătorul e în genunchi”
RAR avertizează: Nu se poate iarna cu cauciucuri all season! Vor fi sancțiuni grele
money.ro
RAR avertizează: Nu se poate iarna cu cauciucuri all season! Vor fi sancțiuni grele
„Nu mai e loc de împăcare”. Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Cum a umilit-o antrenorul
as.ro
„Nu mai e loc de împăcare”. Anamaria Prodan îl face praf pe Laurenţiu Reghecampf. Cum a umilit-o antrenorul
Cătălin Moroșanu, reacție nervoasă după ce polițiștii l-au lăsat fără permis. „Mă duc la Mănăstirea Bârsana, să fac un pomelnic pentru ei!”
as.ro
Cătălin Moroșanu, reacție nervoasă după ce polițiștii l-au lăsat fără permis. „Mă duc la Mănăstirea Bârsana, să fac un pomelnic pentru ei!”
Ce se întâmplă dacă lași telefonul la încărcat toată noaptea. Producătorii au dezvăluit în sfârșit secretul
UseIT
Ce se întâmplă dacă lași telefonul la încărcat toată noaptea. Producătorii au dezvăluit în sfârșit secretul
BIANCA IACOB

Dupa noi, gunoiul

O campanie de
Bianca Iacob
De patru ani, într-o pădure din România stă ascunsă o bombă ecologică. A otrăvit totul în jur şi a ajuns la fântânile oamenilor
După noi, gunoiul • pe 14.10 la 20:01
Video

De patru ani, într-o pădure din România stă ascunsă o bombă ecologică. A otrăvit totul în jur şi a ajuns la fântânile oamenilor

România are un muzeu al poluării ascuns de patru ani într-o pădure din Vâlcea. O groapă de gunoi uitată de autorităţi, din...

De patru ani, într-o pădure din România stă ascunsă o bombă ecologică. A otrăvit totul în jur şi a ajuns la fântânile oamenilor
Un sat cu 3.000 de locuitori dă o lecţie României despre reciclare. Totul a început după ce primarul, în funcție de un deceniu, a făcut educaţie din poartă în poartă
După noi, gunoiul • pe 07.10 la 19:55
Exclusiv

Un sat cu 3.000 de locuitori dă o lecţie României despre reciclare. Totul a început după ce primarul, în funcție de un deceniu, a făcut educaţie din poartă în poartă

Un sat cu 3.000 de locuitori dă o lecţie României despre reciclare. Totul a început după ce primarul, în funcție de un deceniu, a făcut educaţie din poartă în poartă
Ministrul Mediului, critici dure la adresa Gărzii de Mediu după dezvăluirile Observator. Reacţia lui Tanczos Barna: "Să-i conducem frumos afară din apele teritoriale ale României"
După noi, gunoiul • pe 05.10 la 16:28

Ministrul Mediului, critici dure la adresa Gărzii de Mediu după dezvăluirile Observator. Reacţia lui Tanczos Barna: "Să-i conducem frumos afară din apele teritoriale ale României"

Ministrul Mediului, critici dure la adresa Gărzii de Mediu după dezvăluirile Observator. Reacţia lui Tanczos Barna: "Să-i conducem frumos afară din apele teritoriale ale României"
După noi, gunoiul. Străinii ne trimit gunoaie, iar noul şef al Gărzii de Mediu îşi dă aprobarea. Deşeurile ajung chiar şi din ţările africane
După noi, gunoiul • pe 30.09 la 19:41
Video

După noi, gunoiul. Străinii ne trimit gunoaie, iar noul şef al Gărzii de Mediu îşi dă aprobarea. Deşeurile ajung chiar şi din ţările africane

După noi, gunoiul. Străinii ne trimit gunoaie, iar noul şef al Gărzii de Mediu îşi dă aprobarea. Deşeurile ajung chiar şi din ţările africane
Vezi toate stirile
CITEȘTE PE A1.ro
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Un agent imobiliar s-a pozat gol în camerele unei vile de 1.29 milioane $ și pozele au făcut înconjurul netului. De ce a făcut asta
Un agent imobiliar s-a pozat gol în camerele unei vile de 1.29 milioane $ și pozele au făcut înconjurul netului. De ce a făcut asta
Observator de bine
Observator de bine, 19 octombrie 2021. Tricou cu autograful lui Lionel Messi, cadou pentru Papa Francisc
Observator de bine • ieri la 21:12
Video

Observator de bine, 19 octombrie 2021. Tricou cu autograful lui Lionel Messi, cadou pentru Papa Francisc

Observator de bine, 19 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

Observator de bine, 19 octombrie 2021. Tricou cu autograful lui Lionel Messi, cadou pentru Papa Francisc
Greta Gavrilă
Observator de bine • pe 18.10 la 21:02
Video

Observator de bine, 18 octombrie 2021. O librărie din Peru s-a inspirat din serialul Squid Game pentru a oferi cărţi gratis

Observator de bine, 18 octombrie 2021. O librărie din Peru s-a inspirat din serialul Squid Game pentru a oferi cărţi gratis
Greta Gavrilă
Observator de bine • pe 15.10 la 20:32
Video

Observator de bine, 15 octombrie 2021. Nokia a relansat telefonul 6310

Observator de bine, 15 octombrie 2021. Nokia a relansat telefonul 6310