Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie s-a căsătorit cu socrul ei de 60 ani, după ce a divorţat de soţ: "Relația noastră este acum perfectă"

O femeie a povestit cum s-a căsătorit cu tatăl vitreg al soțului ei și a făcut împreună şi un copil, după ce amândoi au divorțat, în ciuda unei diferențe de vârstă de 29 de ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.04.2021, 14:29

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Erica Quiggle, în vârstă de 31 de ani, din Harrodsburg, Kentucky, s-a îndrăgostit de socrul ei, Jeff Quiggle, în vârstă de 60 de ani, încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi. Când relaţia cu primul ei soţ şi tatăl copilului lor de 9 ani, Justin Towell, un muncitor la o fabrică din oraş, a început să scârţâie, prin 2011, socrul a i-a oferit un umăr pe care să plângă.

S-a căsătorit pentru prima dată la 19 ani

Erica era casnică. Avea doar 19 ani când s-a căsătorit cu Justin (acum în vârstă de 38 de ani), dar ulterior focul iubirii a început să se aprindă în direcţia lui Jeff şi să pălească în ceea ce priveşte căsnicia celor doi.

Nu a vrut să rănească pe nimeni și cu un decalaj de vârstă de aproape 30 de ani, a încercat să se lupte cu sentimentele sale, să reprime totul şi să îşi vadă de viaţă.Totul s-a schimbat însă în 2017, moment în care atât Jeff, cât şi Erica au divorţat de partenerii lor, iar socrul i-a dezvăluit că avea de asemenea sentimente puternice faţă de ea. La scurt timp au decis să-şi facă publică dragostea, indiferent de consecinţe.

S-au căsătorit în august 2018, apoi câteva luni mai târziu a venit pe lume şi fiica lor, Brexlee.

„Sună scandalos, dar am avut această dragoste pe care nu o putem nega. În ciuda tuturor, relația noastră este acum perfectă. Jeff este sufletul tânăr și eu sunt sufletul bătrân. Râde când spun asta, dar totul a funcționat între noi, iar Justin a fost cel mai înțelegător om” spune Erica.

Femeia împărtășește custodia fiului său cu Justin, care s-a recăsătorit și trăiește încă în aceeași comunitate strânsă, la fel ca și mama sa, și îi dorește acum tot binele din lume, potrivit Daily Mail.

„Totul este bine acum între noi. Nu mai este ură acolo. Vorbim despre fiul nostru și amândoi ne continuăm propria viaţă” a adăugat Justin.

Între timp, Jeff, care nu a implicat numele fostei soții din respect pentru sentimentele ei, spune că și-a găsit sufletul pereche în Erica: „Ne bucurăm unul de celălalt așa cum suntem și ne bucurăm de timpul pe care îl avem împreună. Nu ne-am uitat niciodată la diferența de vârstă, ne-am îndrăgostit așa cum suntem”.

După ce a terminat liceul în 2008, Erica, pe atunci Erica Lane, care crescuse într-un parc de remorci din Harrodsburg, a plecat de acasă pentru a locui împreună cu iubitul ei din Lexington, în apropiere. Relaţia s-a destrămat însă, iar în 2010 s-a întors acasă, și-a găsit un loc de muncă într-un magazin universal și a început să se întâlnească cu Justin, pe atunci în vârstă de 27 de ani. El era fratele mai mare al prietenului ei de școală.

S-au căsătorit când Erica avea 19 ani: „Am mers la o întâlnire și, dintr-un anumit motiv, căsătoria mi s-a părut o decizie corectă atunci. Familia lui și familia mea au spus că trebuie să o facem pentru că suntem perfecti unul pentru celălalt”

Socrul a devenit confidentul ei

Din păcate, la scurt timp după căsătorie tânăra şi-a dat seama că lucrurile nu funcţionează şi că nu există acea pasiune menită să susţină o căsnicie. Nici naşterea fiului lor în 2012 nu eera suficientă pentru a-i ţine împreună toată viaţa. Ea tânjea după călătorii şi aventuri, Justin voia să stea mai mult acasă. Astfel, în timp ce ambiţiile ei au început să crească, obţinând un loc de muncă cu o franciză de make-up, diferenţe dintre cei doi au început să se accentueze: „Construiam o echipă și am vrut să fiu director și să călătoresc și să fac ceva ieșit din comun. Într-un oraș mic nu sunt atât de mulţi oameni care visează la mai mult. Nu a însemnat că el nu voia să fac ce vreau, dar nu înţelegea că vreau asta. A fost greu pentru noi, deoarece nu ne-am putut conecta la acest nivel”

Erica, care iubea hainele de epocă şi moda din vremurile anterioare, a început să participe la expoziţii auto şi la concursuri de modele pentru moda vintage sau la diferite evenimente locale. Socrul ei vitreg, Jeff, era unul dintre organizatorii spectacolelor, lucru care i-a apropiat destul de repede.

„Îl cunoșteam de fapt de la 16 ani, dar, bineînțeles, nu aveam nicio legătură la vârsta respectivă” a adăugat femeia.

La sfârşitul anului 2015 au început să îşi spună fiecare ofurile, Erica mărturisind că are probleme conjugale: „A venit un moment în care am discutat despre Justin și am spus că nu mai pot face asta. Am simțit că sunt blocată.”

Jeff a devenit umărul ei pe care să plângă, până când a decis în final că trebuie să facă ceva. S-a destrămat inevitabil şi căsătoria lui Jeff cu mama lui Justin, care s-au separat în septembrie 2016, urmând ca mai târziu, în aceeaşi toamnă, să divorţeze şi Erica şi Justin.

Întorcându-se acasă la părinții ei, Erica a recunoscut că a fost devastată de despărțire: „Mi-am iubit copilul atât de mult și de aceea am rămas căsătorită atât. A fost sfâșietor să-l iau de la tatăl său şi să îl duc departe. Am trăit cu fiul meu și cu părinții mei aproximativ un an - și a fost greu.”

Amândoi singuri, Jeff i-a recunoscut ulterior Ericăi că avea sentimente profunde pentru ea. Dorind să fie sinceră cu Justin, tânăra i-a spus ce se întâmplă și a fost uimită de răspunsul său mai mult decât înţelegător: „Am avut o conversație profundă cu el despre cum nu voiam să-l rănesc, dar i-am spus că dragostea mea și a lui Jeff era atât de puternică încât nu ne puteam renunța unul la celălalt. El a fost atât de susținător și a spus: ‘Dacă iubești pe cineva, îi iubești, nu poți decide pe cine iubești şi pe cine să nu’”.

Și în vara anului 2017, după ce ambele divorțuri au fost finalizate, Erica și Jeff au simțit că a sosit momentul ca relaţia să devină publică. În toamnă s-a mutat la el: „A trăi împreună a fost cel mai bun lucru vreodată. Toată lumea se ceartă, dar relaţia noastră era mereu paşnică. Ne-am petrecut tot timpul împreună, am plecat în excursii, el m-a dus în tot felul de locuri".

Fostul soţ: "Nu mai este ură acolo"

Erica și Justin au rămas în relaţii bune pentru fiul lor care şi astăzi petrece timpul pe rând la fiecare: „Fiul meu nu și-a amintit niciodată nimic despre despărțirea noastră, ceea ce este grozav”, a adăugat ea.

În timp ce se pregăteau să se mute în propria lor casă, la începutul anului 2018, bărbatul de 60 de ani a pregătit un moment special: „Am avut o mică surpriză. Știam că vrem să ne căsătorim, dar nu știam când. Am găsit casa viselor noastre, pe care o pregătim de câțiva ani - apoi am ajuns să rămân însărcinată cu Brexlee”.

Propunerea lui Jeff, la doar câteva săptămâni după ce au aflat că vor avea un copil, era tot ceea ce visase Erica: „Stăteam într-o zi în mașină și el m-a întrebat direct: ‘Vrei să te căsătorești cu mine?’ Am reacţionat amuzată spunând ‘Ă, daa’. Nu a fost o propunere romantică, dar a fost exact ceea ce ne-am dorit amândoi”.

În prezent, Erica ăşi doreşte doar să îndepărteze zvonurile potrivit cărora ar fi divorţat de Justin pentru a fi cu Jeff, dar recunoaşte că atracţia dintre ea și al doilea soț a fost instantanee.

„Când am luat decizia de a divorța, căsătoria noastră nu funcționa. Jeff era foarte educat și înțelept. Mă învața mereu lucruri și când vorbea cu mine, aveam toți fluturii în stomac. Nu am mai simţit asta până acum. Văzându-l trăindu-și visele cu succesul său la locul de muncă, a pus totul în perspectivă pentru mine. Mi-am dat seama că dorea mai mult de la viață, îmi plăcea asta” a mai spus femeia.

„Diferența de vârstă dintre mine și Erica nu ne deranjează. Oricum oamenii cred în general că am în jur de patruzeci de ani!” a menţionat şi Jeff.

De asemenea, Justin le-a oferit binecuvântarea menţionând că nu are resentimente faţă de cei doi, în ciuda schimbărilor şi a divorţului: „Au trecut câțiva ani de când s-au întâmplat toate acestea și am lăsat totul în urmă, am mers mai departe. Eu și Erica avem un copil împreună și ne gândim la el mai presus de orice. Facem tot ce putem pentru a ne oferi sprijin unul celuilalt, pentru a menține lucrurile bine. Avem o relație destul de bună - și trebuie să o facem să funcționeze indiferent de orice pentru fiul nostru.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie s-a căsătorit cu socrul ei de 60 ani, după ce a divorţat de soţ: "Relația noastră este acum perfectă"