Antena Meniu Search
x

Video O femeie și-a riscat viața în timpul unei furtuni, pentru a recupera două butoaie cu bere, în Australia

Vremea capricioasă le-a dat bătai de cap australienilor, după ce o furtună puternică a lovit mai multe zone. Un incident mai puţin obişnuit a fost surprins de către o persoană aflată în trecere. Mai exact, o femeie a fost filmată în timp ce îşi risica viaţa încercând să recupereze două butoaie cu bere din apele oceanului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 15.12.2020, 11:12

O femeie și-a riscat viața pentru a recupera două butoaie de bere în timpul unei furtuni
Australia a fost lovită de un val de inundaţii - Gold Coast Weather & News Together via Facebook
  • Australia a fost lovită de un val de inundaţii
  • O femeie a fost surprinsă în timp ce încerca să recupereze două butoaie cu bere din apele oceanului

O furtună puternică a lovit Australia, lăsând în urmă numeroase pagube. În timp ce unii oameni nu ştiau cum să se mai adăpostească, o femeie a fost filmată de către un trecător într-o ipostază care ar fi putut să îi pună viaţa în pericol.

Australianca a fost surprinsă în timp ce alerga după două butoaie cu bere care fuseseră luate de apele oceanului. Din imagini se poate observa cum femeia s-a scufundat în apă, pentru a prinde recipientele din metal. Aceasta se luptă cu apa şi la un moment dat ajunge chiar să fie trântită în genunchi, în încearcarea de a salva berea.

Potrivit informaţiilor, femeia ar fi fost angajată la un restaurant local. După o adevărată luptă cu forţele naturii, australianca reuşeşte să recupereze cele două butoaie cu bere. În tot acest timp, femeia nu a părut deloc speriată, potrivit dailymail.co.uk.

''Nu există nimic ca oceanul, este destul de spectaculos'', a declarat aceasta presei. 

Vreme neprietenoasă

Inundaţiile fulgerătoare au închis drumurile şi au izolat mici comunităţi. Ploaia a căzut din abundenţă, iar oceanul a fost extrem de agitat. 

Vremea capricioasă din Australia a scos la iveală şi alte momente inedite, cum ar fi imaginea unui bărbat îngropat în spuma oceanului sau un grup de nudişti care au alergat fără haine pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie și-a riscat viața în timpul unei furtuni, pentru a recupera două butoaie cu bere, în Australia