Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a aruncat bebeluşul într-un coş de gunoi, pe stradă şi a plecat (Video)

O femeie a fost surprinsă de camere de supraveghere în momentul în care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi, în stradă, apoi şi-a continuat drumul. 

de Redactia Observator

la 03.04.2019, 19:14

Din fericire, mai mulţi trecători au auzit plânsetele copilaşului
Mama şi-a aruncat pur şi simplu bebeluşul la coşul de gunoi - Profimedia

O femeie a fost surprinsă de camere de supraveghere în momentul în care şi-a aruncat bebeluşul la gunoi, în stradă, apoi şi-a continuat drumul. 

Mama şi-a aruncat pur şi simplu bebeluşul la coşul de gunoi, în faţa unui magazin din oraşul Lshan, provincia chineză Sichuan.

Din fericire, mai mulţi trecători au auzit plânsetele copilaşului şi au reuşit să îl salveze la timp. Era abandonat într-un container de gunoi, printre mizerii şi resturi de mâncare. 

O persoană a ridicat bebeluşul dintre gunoaie, l-a luat în braţe, în timp ce zeci de persoane s-au strâns în apropiere, să vadă ce se întâmplă. 

Oamenii au chemat poliţia, în custodia cărora a fost plasat copilul pentru puţin timp. Aceştia au declarat că fetiţa era nevătămată, doar foarte murdară. 

În urma unei anchete familia bebeluşului a fost găsită, implicit şi mama acuzată de rele tratamente aplicate minorului. S-a stabilit faptul că mama celei mici, doamna Yao, suferă de o boală psihică, motiv pentru care a recurs la gestul extrem. 

Ea ar avea dese momente în care îşi pierde firea logică a gândirii, momente în care nu ştie ce face şi nu poate distinge binele de rău. 

Conform Mirror, poliţiştii au înapoiat bebeluşul familiei, care a transmis că nu vor mai permite mamei să aibă grijă de copil nesupravegheată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O femeie şi-a aruncat bebeluşul într-un coş de gunoi, pe stradă şi a plecat (Video)