Antena Meniu Search
x

O femeie și-a înscenat răpirea ca să poată fugi cu amantul. Acum riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare

În urmă cu șase ani, Sherri Papini a fost dată dispărută de soț după ce ieșise la jogging. Trei săptămâni mai târziu, femeia a reapărut pe o autostrada din SUA, spunând că a fost răpită. Însă oamenii legii au descoperit că în toată acea perioadă, femeia își petrecuse timpul alături de amant, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 17:23

O femeie și-a înscenat răpirea ca să poată fugi cu amantul. Acum riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare
O femeie și-a înscenat răpirea ca să poată fugi cu amantul. Acum riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare - Profimedia Images

Soțul femeii a divorțul și custodia celor doi copii, chiar în ziua în care soția sa și-a recunoscut faptele. Keith și Sherri erau căsătoriți din octombrie 2009 și s-au separat anul acesta, pe 3 martie, în aceeași zi în care femeia a fost pusă sub acuzare pentru escapada de acum șase ani. Bărbatul și-a justificat divorțul, spunând că „vrea să-și protejeze copiii de impactul negativ al faptelor mamei lor”.

În noiembrie 2016, Sherri Papini a fost dată dispărută după ce ieșie la jogging. Trei săptămâni mai târziu, femeia a reapărut pe autostrada interstatală, la 200km distanță de casă. 

Povestea, demontată de oamenii legii

Papini le-a povestit oamenilor legii că a fost sechestrată de două femei, care au ținut-o legată de un dulap. Ba mai mult a afirmat că cele două răpitoare au purtat în permanență măști, vorbeau în limba spaniolă și au amenințat-o de nenumărate ori cu arma. 

A urmat o anchetă extrem de complicată, însă polițiștii americani au demontat, piesă cu piesă, povestea femeii. Ba mai mult, au descoperit că, de fapt, ea a petrecut cele trei săptămâni alături de un fost iubit. Acum, Papii riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare și o amendă de aproape jumătate de milion de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie și-a înscenat răpirea ca să poată fugi cu amantul. Acum riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare