Antena Meniu Search
x

Foto O femeie și-a ucis iubitul de Ziua Îndrăgostiților și l-a îngropat într-o pădure, ca să poată avea o relație amoroasă cu tatăl ei, în SUA. Cum a ieșit la iveală crima

John McGuire plănuia o cină romantică de Ziua Îndrăgostiților pentru iubita sa Amanda McClure, fără să știe că era ultimul lucru pe care avea să-l facă pe acest pământ. Bărbatul a fost ucis și îngropat într-o pădure chiar de către femeia pe care voia să o ia de soție.

de Redactia Observator

la 06.06.2021, 17:22

Amanda McClure, tatăl ei biologic Larry McClure și victima lor, John McGuire
O femeie și-a ucis iubitul de Ziua Îndrăgostiților și l-a îngropat într-o pădure, ca să poată avea o relație amoroasă cu tatăl ei, în SUA - Facebook/ County Jail
  • Detaliile crimei de Ziua Îndrăgostiților i-au îngrozit pe americani.

Amanda McClure, de 31 de ani, sora ei, Anna Choudhary, 32 de ani, au mers împreună cu John McGuire, de Ziua Îndrăgostiților, în Skygusty, Virginia de Vest, pentru a petrece mai multe zile alături de tatăl biologic al celor două femei, Larry McClure.

Larry McClure, de 55 de ani petrecuse mai mult de 17 ani în închisoare, după ce a fost condamnat pentru agresiune sexuală de gradul întâi asupra unui minor, și nu a fost mai deloc implicat în viața fiicelor sale. Cei trei au reluat legătura după eliberarea sa din închisoare când, între Amanda și tatăl ei s-a înfiripat o relație incestuoasă.

Detaliile unei crime care i-a șocat pe americani

De Ziua Îndrăgostiților, cei trei l-au convins pe John să se alăture unui ”joc de încredere” în care s-a lăsat legat și incapabil să se apere, apoi a fost lovit în cap cu o sticlă de vin cumpărată chiar de el pentru cina romantică.

Pe acelaşi subiect

Însă criminalii nu s-au oprit aici și i-au injectat o supradoză de droguri, apoi l-au torturat până când bărbatul a murit, scrie Daily Mirror.

Trupul bărbatului a fost îngropat în apropierea casei, însă cei trei l-au dezgropat câteva zile mai târziu, după ce consumul de droguri i-a făcut să devină paranoici și să creadă că, de fapt, victima lor era încă în viață.

Fiica s-a căsătorit ilegal cu tatăl biologic

După ce s-au asigurat că bărbatul nu mai are cum să ”reînvie”, Larry, Amanda și Anna au călătorit în Tazewell, Virginia, unde tatăl și fiica s-au căsătorit - ilegal - într-o ceremonie metodistă din 11 martie. 

În tot acest timp, familia lui John începuse să se îngrijoreze. Nu mai știau de el din februarie, iar în iunie fosta lui soție a raportat dispariția lui.

Între timp, Larry s-a mutat în Kentucky împreună cu Amanda - dar nu a reușit să informeze autoritățile despre adresa său, fiind eliberat condiționat, lucru care a dus la arestarea sa, în septembrie 2019.

Din spatele gratiilor, cuprins de remușcări, bărbatul a mărturisit că l-a ucis pe John McGuire și și-a denunțat astfel și fiicele.

Iubita criminală și sora ei au primit 40 de ani de închisoare

Cei trei au dat vina unii pe ceilalți pentru crimă, iar în final Larry a fost condamnat la închisoare pe viață în august 2020, fără nicio șansă de eliberare condiționată, după ce a pledat vinovat de crimă de gradul I,  în vreme ce Amanda a fost condamnată la 40 de ani de închisoare.

În fața instanței, Amanda a insistat că a fost manipulată de tatăl ei și că nu a avut de ales și a trebuit să se conformeze, atunci când a avut loc crima.

Câteva luni mai târziu, și sora femeii, Anna, a pledat vinovată pentru crimă de gradul doi și a fost condamnată la 40 de ani de închisoare. Ea a insistat că a acționat de teamă că Larry și Amanda vor răni familia ei.

Ea a povestit în instantă că odată ce John a fost legat, comportamentul lui Larry părea să se schimbe. „S-a așezat și nu știu, a fost un rânjet pe care nu-l voi putea descrie niciodată”, a spus ea.

„Dar când John s-a ridicat și s-a aplecat pentru a-și dezlega picioarele, totul sa întâmplat atât de repede. Amanda s-a ridicat, a apucat sticla și l-a lovit în cap”, a povestit ea.

Apoi, Anna a descris cum l-au bătut pe John și l-au torturat în timp ce el se ruga să fie lăsat în viață. Ea a adăugat că sora și tatăl ei au început relația sexuală la scurt timp după ce John a fost îngropat - și a recunoscut că a fost martor la nunta lor incestuoasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O femeie și-a ucis iubitul de Ziua Îndrăgostiților și l-a îngropat într-o pădure, ca să poată avea o relație amoroasă cu tatăl ei, în SUA. Cum a ieșit la iveală crima