Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 11 ani a murit încercând să îşi salveze fratele, un bebeluş de doar opt luni, din apartamentul mistuit de flăcări, în Statele Unite

Tragedie cumplită pentru o familie, după ce flăcările au cuprins apartamentul în care locuiau. O fetiţă de 11 ani şi fratele ei, de doar 8 luni, au pierit în urma dezastrului, lăsând în urmă durere şi suspine.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.02.2021, 16:59

Incendiu în New Jersey
O fetiţă de 11 ani a murit încercând să îşi salveze fratele, un bebeluş de doar opt luni, din apartamentul mistuit de flăcări - iStock | Getty Images
  • Fetiţa de 11 ani ar fi încercat cu disperare să-şi salveze fratele
  • Trei ofiţeri de poliţie au avut nevoie de îngrijiri medicale

O fetiță de 11 ani a murit încercând să-și salveze fratele, un bebeluş de doar 11 luni, din calea incendiului care le-a cuprins locuinţa, în New Jersey.

Flacăra a izbucnit miercuri la primul etaj al casei, după ora 23:30. Când au sosit echipajele de urgență, au găsit-o pe mamă, Angie Reid, și pe fiul ei de 6 ani afară.

Mama ar fi cerut ajutor pompierilor, spunând că alți doi copii ai ei, Desire de 11 ani și Keyon de 8 luni, se află încă înăuntru.

Fetiţa de 11 ani ar fi încercat cu disperare să-şi salveze fratele

Băieţelul de 6 ani și-a trezit mama când a simţit mirosul de fum, iar femeia a reușit să-l scoată afară, dar ușa s-a închis în spatele ei și nu a putut să se întoarcă după ceilalți doi copii.

Pompierii s-au luptat cu flăcările puternice, dar nu au reuşit să îi scoată teferi pe cei doi copii rămaşi. Au găsit trupurile neînsufleţite ale acestora la etajul al doilea, potrivit The Sun.

Potrivit primelor cercetări, fetiţa, care a fost declarată moartă la faţa locului, ar fi încercat cu disperare să îşi salveze fratele. Bebeluşul a fost transportat de urgenţă la Centrul Medical din Jersey, dar a fost declarat mort câteva ore mai târziu, la 12:24.

Trei ofiţeri de poliţie au avut nevoie de îngrijiri medicale

Echipele de pompieri s-au luptat cu focul mai bine de 40 de minute la faţa locului, pe Martin Luther King Drive. Trei ofițeri de poliție care au oferit ajutor au avut nevoie de îngrijire emdicală după ce au inhalat fumul gros.

„Nu vreau nici măcar să îmi imaginez. Sunt de vârsta copiilor cărora le predau. Să văd un copil în pericol mădoare” a declarat Lawrence Anderson, un vecin.

„Ne-am trezit cu bătăi în uşă, ţipau: Ajutor, treziţi-vă! Sunt doar șocat. Am trimis rugăciuni pentru polițiștii răniți. Vă mulțumim tuturor că ați încercat să ne ajutați” a declarat un alt vecin, Brandy Williams, despre momentul în care femeia a încercat să alerteze vecinii odată cu izbucnirea incendiului.

Mai multe case aflate în vecinătate au fost afectate, locuitorilor li s-a oferit adăpost.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza declanşării incendiului, însă din primele cercetări reiese faptul că focul nu ar fi fost pus intenţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 11 ani a murit încercând să îşi salveze fratele, un bebeluş de doar opt luni, din apartamentul mistuit de flăcări, în Statele Unite