Antena Meniu Search
x

Foto Fetițele găsite înecate în apa unui canal din Florida erau surori. Mama lor a vrut să le ”boteze”

Două surori de 7 și 9 ani au fost găsite moarte, înecate, în apa unui canal din Florida. Anchetatorii au stabilit că fetițele înotaseră departe de mal, împreună cu mama lor, care voia să le ”boteze”. Destiny și Daysha Hogan au fost văzute ultima dată înotând în canalul Lauderhill, luni, a anunțat poliția la o conferință de presă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.06.2021, 09:49

Fetițele găsite înecate în apele unui canal din Florida erau surori. Mama lor a vrut să le ”boteze”
Fetițele găsite înecate în apele unui canal din Florida erau surori. Mama lor a vrut să le ”boteze” - Facebook

Mama surorilor, Tinessa Hogan, a fost numită drept ”persoană de interes” în anchetă, după ce nu a raportat niciodată dispariția fetițelor ei, au dezvăluit autoritățile. Femeia a fost văzută în canal înotând împreună cu fiicele ei. Avea o Biblie în mână și chiar a întrebat o vecină dacă îi poate boteza copiii, a spus poliția.

Femeia a intrat în apă cu o Biblie și cu fetițele ei

Vecina a refuzat și și-a luat copiii de pe marginea apei. 

„Eram mai preocupată de ea”, a spus Marie Williams pentru Herald. „Ar fi trebuit să fiu mai precaută”, a mai spus vecina, potrivit nypost.com.

Pe acelaşi subiect

Mama fetițelor, în vârstă de 36 de ani, nu a fost încă arestată, dar polițiștii anchetează implicarea ei în moartea copiilor.

Trupurile fetițelor au fost recuperate marți după ce poliția ar fi primit apeluri de la oameni care le-au văzut trupurile plutind desupra apei.

„Am nevoie să veniți… să vedem dacă există corpul unei fetițe în apă”, a spus un apelant. „Nu-mi dau seama dacă este un cap de manechin, mă refer la un corp de manechin sau un corp care a fost în apă de câteva zile”, a mai spus acesta.

Fetițele, găsite înecate la câteva ore distanță

Prima fată a fost găsită purtând pantaloni scurți și un tricou gri pe care scria „Dans” cu litere roz. O a doua fetiță a fost descoperită plutind în aceeași zonă, chiar înainte de ora 21:00, se spune în rapoarte.

Polițiștii încearcă acum să stabilească cauza morții celor două fetițe și au transmis un apel public către persoanele care cunosc familia.

”Vă rugăm... dacă cunoașteți familia, dacă cunoașteți copiii, dacă sunteți familiarizați cu relația lor, dacă sunteți familiarizați cu orice biserică, organizații din care familia poate face parte, vă rugăm să ne sunați”, a transmis poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Fetițele găsite înecate în apa unui canal din Florida erau surori. Mama lor a vrut să le ”boteze”