Antena Meniu Search
x

O fetiţă de trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte timp de o oră, în Libia

O fetiţă de doar trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte pentru că avea diaree.

de Monica Palade

la 18.05.2021, 11:09

O fetiţă de trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte timp de o oră, în Libia - Shutterstock

Micuţa, Rabiha Khaled Abdel Hamid, a fost dusă de urgenţă la un spital din Ajdabiya, Libia, dar nu a supravieţuit din cauza rănilor grave provocate de apa clocotită. 

Tatăl a lovit-o pe copila de trei ani cu o frânghie înainte de o forţa să stea în cada cu apă opărită timp de o oră, ceea ce i-a ars trupul firav. Mai apoi, bărbatul a închis-o într-o cameră până la 9 seara, dar nu se ştie cât de mult a fost forţată să rămână acolo.

După ce a lăsat-o să iasă, tatăl micuţei a fost de acord să contacteze una dintre rudele soției sale pentru a duce copilul la spital. Iniţial, s-a pretins că fetiţa de trei ani s-ar fi rănit singură când a mers în bucătărie şi a vărsat apă fierbinte peste ea.  

Şi-a recunoscut fapta

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii de la Departamentul de Investigații Criminale i-ar fi confruntat pe ambii părinți și, atunci când le-au prezentat dovezi, se pare că au recunoscut infracțiunea, care ar fi avut loc pe 9 mai.

Autoritățile ar fi avut, de asemenea, dovezi că tatăl era dependent de droguri. Nu este clar dacă mama este acuzată că a participat la incident sau dacă a fost interogată pentru că a permis să se întâmple un lucru atât de înfiorător. Ambii părinți au fost transferați la procuratură, dar în prezent nu se știe dacă au fost încă acuzați.  

Potrivit Al Arabiya, ştirea a provocat indignare în rândul localnicilor care solicită pedeapsa cu moartea a tatălui și o pedeapsă mai dură pentru mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte timp de o oră, în Libia