Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii tulburătoare despre dubla crimă din Argeş: Agresorul şi-a ameninţat cu moartea fosta parteneră în direct la TV, încă de la începutul anului

O nouă crimă îngrozeşte România. S-a întâmplat în Mihăeşti, judeţul Argeş, unde o mamă şi copilul ei au fost ucişi cu sânge rece de fostul partener de viaţă al femeii.

de Redactia Observator

la 17.05.2021, 08:58

Vezi și

Furios că femeia l-a părăsit, bărbatul a hotărât să se răzbune. I-a lăsat într-o baltă de sânge pe cei doi, în curtea unei biserici, după care a încercat să-şi pună capăt zilelor.  A fost oprit de un agent de poliţie, iar acum medicii încearcă să-i salveze viaţa. Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Cumplita dublă crimă a avut loc chiar în curtea bisericii din localitatea argeşeană Mihăieşti. Orbit de furie după ce a fost părăsit de concubina sa, individul o aşteaptă în curtea bisericii, după slujba de duminică. Îl înjunghie prima dată pe fiul acesteia, de 15 ani, fără să clipească şi îl izbeşte de asfalt.

"Pai cum am ajuns, m-am închinat, ce să vă mai spun...Văd copilul plin de sânge."

Îngrozită, femeia o ia la sănătoasa prin curtea bisericii, căutând disperată ajutor. E prinsă însă repede de criminal, care o ucide şi o lasă şi pe aceasta într-o baltă de sânge.

Pe acelaşi subiect

Marcel Popa, preot paroh: "Când soția a venit după mine... s-a întors a început să strige că omoară pe altcineva acolo". 

După ce cântăreşte bine ce a făcut şi îşi dă seama că-l aşteaptă ani grei de puşcărie, ucigaşul încearcă să-şi pună capăt zilelor, cu acelaşi cuţit. 

Preot Ionuţ Năstase: "Poliţia l-a prins, i-a scos cuţitul, l-au aruncat…"

Urmărită de fostul iubit

Mihaela Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Piteşti: "Pacientul a fost adus la Spitalul Judeţean din Piteşti cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului, fiind dus imediat în sala de operaţii. Prognosticul medicilor este rezervat".

Femeia în vârstă de 37 de ani îi fusese parteneră de viață. S-au despărțit din cauza certurilor, iar victima și-a luat băiatul, copil din prima căsătorie, şi a plecat. Şi-a refăcut viaţa cu altcineva, dar agresorul a jurat că se va răzbuna. Şi şi-a dus planul până la capăt.

Paul Benţoiu, actualul iubit: "Am vorbit acum la 3 cu ea, hai să merg eu cu tine la cimitir, nu stai acasă, stai acasă, stai liniştit. De luni a urmărit-o, de lunea trecută, când la Piteşti, când la Câmpulung. Era urmărită de când am luat-o eu și eu fără sa știu".

De altfel, criminalul îi promisese în repetate rânduri femeii că n-o va lăsa să-şi refacă viaţa.

-"Ai ameninţat-o cu moartea pe iubita ta, Ramona, dacă se desparte de tine? Da?

-Da…

- Dacă eu nu vin aici, mi se trage din mâna lui şi mie şi copilului". 

Femeia depusese o plângere la poliţie, după ce fusese ameninţată în repetate rânduri de fostul concubin. A decis apoi să o retragă, în speranţa că individul se va calma. N-a fost aşa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii tulburătoare despre dubla crimă din Argeş: Agresorul şi-a ameninţat cu moartea fosta parteneră în direct la TV, încă de la începutul anului