Antena Meniu Search
x

Video O fostă adeptă a sectei lui Charles Manson, eliberată după 53 de ani de închisoare. A ajutat la omorârea unui cuplu, în 1969

O fostă adeptă a sectei lui Charles Manson a fost eliberată din închisoare, după ce a petrecut 53 de ani în spatele gratiilor. Leslie Van Houten ar fi ajutat la omorârea unui cuplu în locuința lor, în august 1969. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 14:15

Vezi și

Condamnată inițial la moarte, în urma mai multor procese femeia a fost în cele din urmă condamnată la închisoare pe viață. Acum în vârstă de 73 de ani, Van Houten a fost eliberată condiționat, după ce justiţia americană s-a pronunţat deja de 5 ori în favoarea eliberării sale. 

Fosta deținută va trebui acum să petreacă un an într-un centru de reabilitare pentru a se putea readapta la societate. Potrivit avocatei, ea va căuta un loc de muncă în domenii care să se bazeze pe calificările pe care le-a obținut în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » O fostă adeptă a sectei lui Charles Manson, eliberată după 53 de ani de închisoare. A ajutat la omorârea unui cuplu, în 1969