Antena Meniu Search
x

O frumuseţe de 27 de ani s-a dezbrăcat în mijlocul a zeci de şoferi blocaţi în trafic, pe o autostradă din Anglia

O frumuseţe de 27 de ani s-a dezbrăcat în mijlocul a zeci de şoferi blocaţi în trafic, pe o autostradă din Anglia. Plictisită să tot aştepte întrun ambuteiaj, tânăra a decis să mai anime atmosfera.

O frumuseţe de 27 de ani s-a dezbrăcat în mijlocul a zeci de şoferi blocaţi în trafic, pe o autostradă din Anglia. Plictisită să tot aştepte într-un ambuteiaj, tânăra a decis să mai anime atmosfera.

Lily Willetts i-a lăsat cu gura căscată pe şoferii prinşi într-un blocaj de trei ore pe M62, în apropiere de Blackpool, atunci când a scos o pătură din maşină, s-a dezbrăcat şi s-a întins la plajă, pe banda de viteză a autostrăzii.

O cisternă cu oxigen a luat foc pe autostradă şi sute de maşini au fost blocate peste trei ore, ceea ce a făcut-o pe Lily să profite de vremea însorită de afară. Aşa că a ieşit din maşina iubitului ei şi s-a întins direct pe asfalt.

Femeia a declarat presei engleze că dacă va mai fi prinsă vreodată în trafic, va face din nou plajă, cu singura diferenţă că: "o să fac mai multe poze"!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Stiri externe » O frumuseţe de 27 de ani s-a dezbrăcat în mijlocul a zeci de şoferi blocaţi în trafic, pe o autostradă din Anglia